Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meséltek gyerekkori csínytevés...

Meséltek gyerekkori csínytevéseket?

Figyelt kérdés
Bármilyen vicces vagy ciki sztori jó lesz amit gyerekfejjel csináltatok :)

2015. máj. 1. 22:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
23%
Társasházban laktunk. Volt egy öreg hölgy akit nem szerettünk. Haverokkal damilt húztunk ki a lépcsőn és mikor ment lefelé, akkor kifeszítettük. Életét vesztette az esés következtében. Mivel kiskorúak voltunk, így nem büntettek meg.
2015. máj. 1. 22:35
 2/21 FujikoYokoshichan válasza:
65%
Lekoptem a tanart ragoval?
2015. máj. 1. 22:37
 3/21 anonim ***** válasza:
38%
Kb 12 évesen haverral fogtunk egy-egy baltát, felmentünk nagyanyám erdelyébe, és összevagdostunk minden élő fát. Az öregem teljesen kivolt akadva hogy mégis mit képzelünk :D Igazából én se értem...
2015. máj. 1. 22:37
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
10. osztályban a haverommal bezártuk a hatodikosakat a tornaterembe amikor órájuk volt. Arra nem gondoltunk, hogy a tanár is velük bent van... A kulcsot elvittük, nálunk maradt. egy paddal törték be az ajtót a kistanárok, amikor meghallották a kiabálást. Éreztük, hogy ebből baj lesz. Az én lelkiismeretem nem bírta és sírva jelentkeztem az igazgatónál. Meglepetésemre ötletesnek találta és azt mondta, hogy gyerek fejjel biztos jó móka volt, de azért kaptam egy igazgatói figyelmeztetés. Atyám keze meg adott egy pofont nevelési célzattal. :)
2015. máj. 1. 22:38
 5/21 anonim ***** válasza:
86%
7-8 évesen nagymamámék nyaralójában az összes gyíkot elfogtam és bezártam egy üvegbe. Nagymamám szobájában boltosat játszottam velük. Hívtam nagyit, hogy vásároljon a boltomból. Kért egy fagyit( éppen azt árultam), valamiért a gyíkokat hittem fagyinak kivettem egyet az üvegből és letettem a kisszékre. Nagymamám azon nyomban elkezdett sikítozni és szaladni én meg nem értettem, de annyira megijedtem, hogy az összegyűjtött gyíkcsaláddal szaladtam utána. :)
2015. máj. 1. 22:41
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Hatodikban az egyik fiú osztálytársammal írtam egy elég cifra verset a helyettesítő ukrán tanárról. Persze az osztályfőnök meglátta valahogy, és kaptam magaviselet egyest, meg jó nagy lecseszést.
2015. máj. 1. 22:44
 7/21 anonim ***** válasza:
78%
Kirándulni voltunk, több család. A felnőttek nagy része elment sétálni, én meg egy másik gyerek maradtunk lent, egy huszonéves (elég kényes, finnyás) ismerősünk vigyázott ránk. Mi meg összeszedtünk a patakból egy csomó kisbékát, és amikor napozott, rádobtuk a hátára. De magam se értem, hogy miért, mert kedveltem a csajt, nem akartam neki rosszat.
2015. máj. 1. 22:48
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Van egy olyan játék, hogy többen ültök körbe, mindenkénél van egy papírdarab, és olyanokat kell ráírni, hogy pl. ki - ezt mindenki leírja, tűr egyet a papíron, hogy a következő ne lássa, hogy mit írtál, és tovább adod egyel. Te is kapsz egy cetlit, arra ráírod, hogy hol, megint tűrsz, tovább adjátok, mit csinál, hogy, stb.

És ilyeneket játszottunk 10.-ben, a végén széttűröd a cetlit, és egymás alá lesznek leírva a szavak, hogy ki mit csinál, kivel, stb. jót röhögtünk az eredményen. Voltak benne tanárok is, meg sok "érdekes" cselekmény és helyszín.

Szünet végén az eredményeket bedugtunk az angol füzetbe, és el is felejtkeztünk róla.

Mígnem az angol tanár beszedte a füzeteket ellenőrzésre, és amikor osztotta kifele, elkezdte mondani, hogy érdekes dolgokat talált néhány füzetben, úgy tűnik, hogy pár tanuló vonzódnak egy-egy férfi tanárhoz, meg stb. Égett a pofánk rendesen, hogy hogy lehettünk ilyen marhák, hogy benne hagytuk. Az osztály is hetekig szívatott vele utána.

2015. máj. 1. 23:03
 9/21 A kérdező kommentje:

Érdekes történetek :D néhányan még most is nevetek :D

Ha tudtok jöhet még :)

2015. máj. 2. 00:16
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Még 8.-ban meguntam hogy az osztálykulcs mindig eltűnt és várni kellett hogy meglegyen, így lemásoltattam. Az ofó rájött, és mondta hogy vagy ofőit kapok, vagy kitalálok valamit. Felajánlottam hogy a tanári asztalt lecsiszolom és lelakkozom. Belement. :D
2015. máj. 2. 01:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!