Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meséltek gyerekkori csínytevés...

Meséltek gyerekkori csínytevéseket?

Figyelt kérdés
Bármilyen vicces vagy ciki sztori jó lesz amit gyerekfejjel csináltatok :)

2015. máj. 1. 22:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Az erkélyről damilon gumipókot lógattunk a járókelők elő (talán 8-10 évesen).

Egyszer nagyanyám pont arra járt (BP, nem tudom, hogy került éppen oda éppen akkor) és lebuktunk. :) Azt mondta, hogy beárul, de aztán nem tette.

2015. máj. 2. 13:56
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Társasházból való távozáskor a kukát betoltuk a liftbe és felküldtük az ötödikre. Ezt egy csomószor, csomó helyen megcsináltuk egy haverommal, sosem buktunk le.
2015. máj. 2. 13:59
 13/21 hugyosgalacsin ***** válasza:
ház felett dobáltuk az utcára a hógolyókat el is találtunk pár öreganyót.. meg egy elhagyottnak hitt kertes házba betörtünk
2015. máj. 3. 00:46
 14/21 anonim ***** válasza:
Öcsémet kulccsal bezártam a szobába (megérdemelte).
2015. máj. 3. 01:23
 15/21 anonim ***** válasza:
56%
Eszembe jutott, egyszer még szintén 8. körül a hibajavító rollerem kifogyott, a szalagjára rákötöttünk egy petpalackot félig tele vízzel. A másodikról engedtük lefelé, alattunk még épp óra volt, a tanárnő észrevette, kinyitotta az ablakot, behúzta és leszakította. :DD Nekünk ezt másnap mesélték a felsőbb évesek.
2015. máj. 3. 01:27
 16/21 A kérdező kommentje:

Ezek jó sztorik :D

Én pl fagyantával ragasztóztam be egy osztálytársam székét mert mindig szekált....egy másiknak meg csípősparika levet öntöttem az uzsonnájára mikor nem figyelt oda :D

Írhattok még ha eszetekbe jut :)

2015. máj. 3. 08:38
 17/21 anonim ***** válasza:

A gyerekszobánkon nagyok voltak az ablakok, fa kerettel, dupla ablak, egy külső és egy belső. Külön szárnyak, közte viszonylag széles ablaktőc, A tesóm meg poénból bezárt a két ablak közé. Kicsi voltam még, pont elfértem.

Mai fejjel nem bíznék meg benne, hogy bezárjon. Esélyem se lett volna onnan kinyitni, simán ott hagyhatott volna, órákra is.

2015. máj. 3. 22:00
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Sorba jutnak eszembe a sztorik. :D Suli, 5-6. osztály. Még konvektoros fűtés volt, órán raktam rá egy 2 ft-ost, majd szünetben amikor jó forró lett, lepöcköltem a földre. Persze mentek oda mohón felvenni, aztán megégette valakinek az ujját. :D
2015. máj. 3. 22:17
 19/21 anonim ***** válasza:

14. vagyok

Az jutott még eszembe, hogy... na, volt egy nagyon idegesítő szomszéd család. Folyton részegeskedtek, üvöltöztek, a fiukkal randizó roma kiscsaj szülei folyton hozzánk csöngettek fel éjfélkor, hogy a Márgitkát engedjük mán le, mert a csaj nem ment haza takarodóra... az apa folyton részeg volt. Vmikor nagyon megelégeltem ezt zsenge 12-13 éves koromban, és vmelyik balhé utáni napon, amikor nem tudtam aludni, bedobtam a postaládájukba egy túró rudi papírt, amibe jó vastagon bele volt olvadva (még trutyis volt) a csoki...

nem hiszem, hogy rájöttek, hogy én voltam az, de azt se, mit szóltak hozzá... jól esett.

2015. máj. 3. 22:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Volt egy nagyon genyó kölyök a szomszédben, aki mindenkivel suemétkedett, hazudozott, balhét csinált, és próbálta másra kenni, stb. Szóval nagyon utáltuk, és én elhatároztam, hogy ajándékként becsomagolva küldök neki egy darab kakit, bedobom a kapun, és ráírom a nevét. A termék meg is lett, belecsomagoltam egy papírbe, de a díszcsomagolásig nem jutottam el, végül meggondoltam magam. Vagy 7 éves lehettem. Utólag visszagondolva meg kellett volna tenni! :D De féltem, hogy lebukok.
2015. máj. 9. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!