Mi a keményebb, egy durva alvásparalízis vagy egy badtrip?
Nem éltem még át alvásparalízist, viszont bad tripet igen. Az nagyon kemény volt. Nagyon rossz lelki állapotban voltam már előtte is, ma már tudom, hogy ilyenkor nem szabad semmit használni, mert csak rontani fog rajta. Ráparáztam a saját tükörképemre és úgy éreztem, hogy megszállt az ördög, konkrétan láttam a szememben a tükörbe nézve a Sátánt, meg hasonlók. Kértem a barátnőimet, hogy öntözzenek, mert fel fogok gyulladni, mikor elkezdtem sírni, a könnyeimet úgy láttam, mintha gyufaszálak égő végei potyognának a szememből. Nagy nehezen sikerült elaludnom, "kialudtam" a tripet, viszont akkora bedagadt szemekkel ébredtem, hogy alig bírtam kinyitni őket.
Egy másik alkalommal nem kifejezetten bad tripem volt, csak nagyon beparáztam, mert egy szabadtéri buliban voltunk, sátrak, hevenyészett színpad, toi toi wc - utóbbival volt a probléma, mert nem annyi emberre lettek ezek a wc-k kitalálva, amennyi ember eljött. Ennek következtében az emberek egyéb helyekre is pisiltek-kakiltak, én meg erre nagyon rápörögtem, nem mertem egy lépést se tenni mert hogy minden tiszta kaki és nem mertem se inni, se enni, mert akkor nekem is használnom kell majd a wc-t vagy a khmm... természet lágy ölét :)
Ha ilyet kérdezel, fogalmad sincs elme működéséről.
Ha egyenlő viszonyokat állítunk fel, egyértelműen bad trip, de ahogy mondtam, ez ezernyi tényezőtől múlik.
Kérdezz konkrétumokat privátban s elmagyarázom, amit tudni vágysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!