Ki van még itt?
Figyelt kérdés
És miért? :D2017. márc. 26. 23:03
1/9 anonim válasza:
Nem tudok aludni + depresszió. :D
2/9 anonim válasza:
levelezek 1 fontos témában
meg kicsit szarabb a hangulatom, elütöm az időt, nem nagyon van most máshoz kedvem...de lassan alvás
24F
3/9 anonim válasza:
Én éppen egy Fruzsina nevű illető nagyon kellemes társaságát élvezem, értelmiségi beszélgetést folytatunk Magyarország politikájáról és gazdasági helyzetéről.
.
.
.
.
.
.
Egyébként ha valaki szeretne jelentkezni Maestro egyházába, most megteheti. Fruzsinál lehet jelentkezni, egy csekély százezres összeg befizetésének ellenében. Csak az egyház fenntartásáért, természetesen!
4/9 anonim válasza:
JessePinkman, Maestro egyházában a depressziót is orvosolni tudjuk, javaslom a csatlakozást neked is. Különleges praktikákat terveztünk ilyen esetekre.
5/9 anonim válasza:
Én,Gran turismo 6-ot telepítem :D
6/9 A kérdező kommentje:
#3, a Vallás témakörben több eséllyel toborozhatsz híveket.
2017. márc. 26. 23:18
7/9 anonim válasza:
vagyok c:
töri szorgalmit kéne csinálnom c:
9/9 anonim válasza:
+
Tapasztalást választottam még kis időre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!