Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon égő? Ti mire gondolnátok?

Nagyon égő? Ti mire gondolnátok?

Figyelt kérdés
Ma lógtam a suliból, és sétálok az utcán erre jön szembe a matek tanár, hirtelen nem tudtam mire gondoljak, nem akartam hogy lásson, ezért visszafordultam arra amerről jöttem. Szerintem meglátott, vagy ha nem, lehet hogy felismert hátulról. Nagyon égő? Mit gondolhatott? Lehet hogy utálni fog ezután?
2017. márc. 22. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Nem kéne lógni.
2017. márc. 22. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt fogja gondolni: "egy újabb balfék diák, aki el akarja játszani, hogy az utcán nem vesz észre".
2017. márc. 22. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Először is nyugodj meg. A tanárt nem fogja érdekelni, hogy hol voltál éppen, de ha mondjuk rákérdezne mond neki, hogy fogorvosnál voltál vagy egyszerűen dolgod volt arra felé. Az a lényeg, hogy ne görcsölj rajta :)

Sok szerencsét :)

2017. márc. 22. 21:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát aztán mondhatod neki hogy fogorvosnál voltál, ha látta hogy amint észrevetted, 180 fokos fordulatot vettél és elspuriztál :D De nem hiszem hogy érdekelné, akkor pillanatnyilag legfeljebb annyi fogalmazódott meg magában, hogy na megint egy gyerek aki eljátssza hogy nem látott meg. Nem hiszem hogy ez lenne számára az első eset, a tanárokat valahogy mindenki próbálja kerülni :) Ráadásul valószínűleg sok diákot tanít, és egy pillantástól nem ugrik be neki hogy melyik osztályba jársz és hogy aznap lógtál. Kivéve persze ha vagy nagyon jó tanuló vagy az általa tanított tárgyból és ezzel loptad be magad a szívébe, vagy ha nagy szájú, lusta egyed vagy, aki csak fájdítja a fejét. Ha a kettő közt helyezkedsz el, és nem nagyon tűnik fel neki órán a jelenléted, akkor kétlem hogy foglalkozna azzal hogy mikor hiányzol és mikor nem.
2017. márc. 22. 21:50
 5/5 anonim ***** válasza:
44%

Nincs olyan hogy égő. Én is lógtam már, egy csomó tanár bámult rám én meg a telómat néztem a buszmegállóban, leszartam őket. Miért lenne égő?

Igen, lógok, ilyen kedvem van, és?

Biztos azt gondolták hogy ismernek engem, hogy előbb lett -e vége az óráimnak vagy most mivan, ő dolguk mit gondolnak rólam.

2017. márc. 22. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!