Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A kamasz fiúk között miért...

A kamasz fiúk között miért festik a körmüket egyre többen?

Figyelt kérdés

2017. márc. 20. 19:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%
Itt úgy látszik mindenkit lepontoznak a búzák, meg a szellemi fogyatékosak. Szégyen hogy ez van. Mert azt ne mondja senki hogy össze kell mosni a NŐIES és a FÉRFIAS dolgokat, viselkedéseket.
2017. márc. 22. 09:26
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
10: Senki nem várja el, hogy divatos legyél. Azt viszont IGEN, hogy másokat ne bántalmazz és ne b.z.zz. Főleg azt ne, aki az aktuális trend szerint pont hogy menőnek, férfiasnak számít - mert így meg még ostobaság is a bántalmazáson felül. A bántalmazás és az ostobaság az, ami férfiatlanná tesz, nem a körmöd színe.
2017. márc. 22. 11:32
 13/16 anonim ***** válasza:
88%
én nem igen látok festett körömmel rohangálni fiúkákat, pedig tetszene. Persze ha nem hosszú még mellé
2017. márc. 23. 18:37
 14/16 anonim ***** válasza:
22%
Az ilyenekre már nem úgy kérdezek rá, hogy ki az, hanem úgy, hogy mi ez?
2017. márc. 23. 20:25
 15/16 nebb67 válasza:

En is festem a kormom megsem vagyok meleg.

Nmtudom miert lenne attolfuggetlen megleg mert mas szinu a korme?

En is maximum csam feketere szoktam.

2023. máj. 19. 23:57
 16/16 anonim válasza:

A napokban 2-.es Metrón két sráccal is találkoztunk, akiknek pirosra (vér pirosra ) volt festve a kézen a köröm! Először én is b..isnak tartottam, ezért utána olvastam! Nem jelenti a srác nemi identitását a köröm festése.

.Sógorom is velünk utazott (AKI Bécsben él ) érdekes módon nem tette szóvá, pedig a kapaszkodót ő is ott fogta ahol a srác! Ezek után értem,, hogy miért nem mert ott kint németeknél osztrákoknál sok köröm festett sráccal találkozik.Úgyhogy akinek ilyen a körme nem biztos, hogy meleg!

aug. 15. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!