A kamasz fiúk között miért festik a körmüket egyre többen?
Már nem tudják a fiúk mivel rukkoljanak elő, mert már annyira csajosan néznek ki, sminkelnek és gyantáznak!!!
Szerintem túlzás, hogy színes körömlakkot használnak, főleg ha élénk színű. A fekete az még elmegy nekem, a rockzenészek is használják, de azért bordó és a többiek, azért elég lányosak, bár a mostani lányos fiúk közül valakinek jól áll, de kevés az ilyen.
Negyvenes nő vagyok és nekem tetszik.:)
Megnyugtató.
Az állatvilágban ugyanis a hím a hímes. Azt, hogy ez az embereknél bizonyos kultúrákban fordítva volt, perverziónak éltem meg. Végre kezd helyreállni a világ rendje!
Okozott már kárt festett köröm valakinek? Akkor nem mindegy? Nem attól leszel macsó meg férfias, hogy fikázod meg teszed az agyad, hogy te megvernél valakit mert FESTI A KÖRMÉT. Leírni is kész vicc...
Kamaszkorban próbálgatják a szárnyaikat a fiatalok, csajok csinálnak férfias dolgokat ha éppen az az aktuális kattanásuk, de bizony pasik is csinálnak nőies dolgokat. Szerintem van ennél nagyobb probléma is a világon.
A fiatalok mindig a sztárokat utánozzák.
Aki figyeli a jelenlegi trendet, tisztában van vele, hogy ez most divat.
Sok férfi híresség, férfi ikon mutatkozik az utóbbi években festett körömmel (Johnny Depp, Brad Pitt, stb., de a rocksztárok körmei már 30-40 éve festettek)
Ha egy stylist-ra rábíznak ma egy új férfi előadót, nagy valószínűséggel alkalmazzák az imidzsének a kialakításában.
Divat lesz idén nyáron emellé még a színes csíkos haj fiúknál, férfiaknál.
Akik ezt nem tudják, egyszerűen tájékozatlanok a divatszakmában, és idén nyáron nem is lesznek divatosak.:)
4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!