Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Veletek is előfordul gyakran,...

Veletek is előfordul gyakran, hogy itt a gyk-n elkezdetek beszélni valakivel és az illető max.2-3 üzenet után lelép, miközben teljesen jó hangulat volt köztetek?

Figyelt kérdés
Én egészen mostanáig gyakran kezdeményeztem beszélgetéseket itt a gyk-n, főleg magányos emberekkel. Volt nem is kevés, de 99%-ban 3-4 üzenet után soha több válasz nem érkezik, miközben előtte arról áradoznak, hogy milyen jó végre valakivel dumálni.
2017. márc. 15. 23:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én csak olyanokkal dumálgattam eddig akik valamit meg akartak tudni részletesebben, aztán amikor kiveséztük a dolgot akkor elbúcsúztunk egymástól.

Lehet valamit másként képzelnek el a te esetedben, lehet valami nem gyere be nekik a kommunikáció során és inkább dobnak.

2017. márc. 16. 00:28
 12/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, a felhasználóneved G-vel kezdődik? Mert lenne erről egy sztorim, amit nyilvánosan nem akarok, hátha magára ismer.
2017. márc. 16. 00:30
 13/18 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy igazad van, de én azokra értem a kérdést, akik kifejezetten, jónak tartják a beszélgetést, megbeszéljük, hogy ki mikor lesz legközelebb stb., az után sose lesz többé.

Sose zavart, ha nem válaszolt az illető, vagy csak pár szóba írt valamit.

2017. márc. 16. 00:33
 14/18 A kérdező kommentje:
Nincs is G betű a nick nevemben.
2017. márc. 16. 00:34
 15/18 A kérdező kommentje:
Megírhatod, biztosan nem én vagyok az, akivel kapcsolatos.
2017. márc. 16. 00:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem van kedvem beszélgetni. Írj ha gondolod!
2017. márc. 16. 06:22
 17/18 anonim ***** válasza:
En is jartam mar igy jo parszor. Sot tobbekkel atmentunk fbra is. De aztan egyszer csak nem valaszolnak. Nem ertem ezt. Pedig en szivesen beszelek uj emberekkel es altalaban van is jo tema. Furcsallom. Amugy meg nyavajognak hogy maganyosak... de tenni nem tesznek ellene
2017. márc. 16. 17:06
 18/18 anonim ***** válasza:

Én azért szoktam befejezni 3-4 mondat után, mert nem akarom, hogy a másik túlságosan beleélje magát. (Mondjuk én nem szoktam olyanokat írni, hogy magányos vagyok.)

Ha esetleg 10-20 mondattal később köszönsz el tőle, talán kialakul benne az a tévhit, hogy jobban meg akarom ismerni/ barátkozni szeretnék vele, és jobban fájna neki a búcsú. Néha ez a ti érdeketekben van! :)

2017. márc. 16. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!