Veletek is előfordul gyakran, hogy itt a gyk-n elkezdetek beszélni valakivel és az illető max.2-3 üzenet után lelép, miközben teljesen jó hangulat volt köztetek?
Én csak olyanokkal dumálgattam eddig akik valamit meg akartak tudni részletesebben, aztán amikor kiveséztük a dolgot akkor elbúcsúztunk egymástól.
Lehet valamit másként képzelnek el a te esetedben, lehet valami nem gyere be nekik a kommunikáció során és inkább dobnak.
Lehet, hogy igazad van, de én azokra értem a kérdést, akik kifejezetten, jónak tartják a beszélgetést, megbeszéljük, hogy ki mikor lesz legközelebb stb., az után sose lesz többé.
Sose zavart, ha nem válaszolt az illető, vagy csak pár szóba írt valamit.
Én azért szoktam befejezni 3-4 mondat után, mert nem akarom, hogy a másik túlságosan beleélje magát. (Mondjuk én nem szoktam olyanokat írni, hogy magányos vagyok.)
Ha esetleg 10-20 mondattal később köszönsz el tőle, talán kialakul benne az a tévhit, hogy jobban meg akarom ismerni/ barátkozni szeretnék vele, és jobban fájna neki a búcsú. Néha ez a ti érdeketekben van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!