Veletek is előfordul gyakran, hogy itt a gyk-n elkezdetek beszélni valakivel és az illető max.2-3 üzenet után lelép, miközben teljesen jó hangulat volt köztetek?
nálam általában hosszabb levelezés alakul ki, volt akivel hónapokig leveleztem, van akivel már skype, facebook beszélgetésbe megy át...
aki 3-4 levél után eltűnik az nem is nagyon akart többet, vagy talált jobb levelező partnert, vagy esetleg más elfoglaltsága van...
azért 2-3 üzenet nem a világ :) annyira ne éld bele magad :)
ha tudnád itt néha milyen emberek vannak :D
24F
Találkoztam már olyannal, akivel én is fb-n, viberen dumáltam tovább, hónapokig, évekig.
Nekem az a fura, hogy látszólag örül az illető, volt, hogy ő kérte menjünk át messengerre, és utána semmi, mintha elvágták volna. Én 7 éve vagyok a gyk-n.
Számonkérést úgy értem, hogy elvárják az embertől, hogy mindig "sharing" üzemmódban legyen. Nekem van, hogy egy hét kimarad, amíg írok. Nem is zavar, ha mások lassan írnak. Csak sokan kiakadnak ezen.
Mondom, nálam ez azért van, mert hirtelen terhelő, ha valaki óránként ír neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!