Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha állandóan...

Mit lehet tenni, ha állandóan fáradt vagyok, és jelenleg nem látom, hogy mi a célom?

Figyelt kérdés
Éjszakánként nem tudok aludni, ezért reggel nem bírok felkelni majd egesz nap faradt vagyok, tanulni is alig van engergiám, sportolásra alig jut időm. Mar hetek óta lehangolt vagyok, nincs jókevdem. Abból áll a hetem, hogy hétköznap suliba megyek, hazajövök, tanulok, gépezem, alszom. Hetvegen ugyanez sulit leszamitva. Barki aki hasonlóan érzi magat? V van valami ötlete? 17L

2017. febr. 7. 17:53
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

Szia...

Esetleg 1-2 barát akik közel állnak hozzád talán önthetnek beléd egy kis életkedvet. De szerintem az a problémád, hogy nincs kivel beszélgess néha azokról a dolgokról amik bántanak és lehet, hogy javítana a hangulatodon ha lenne aki figyel rád és megért. Nos nem ígérhetek semmit de ha gondolod írj privátba és beszélgethetünk egy picit...igyekszem valami értelmeset és használhatót tanácsolni neked.

2017. febr. 7. 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:

szedj sok magnéziumot,

illetve legyél barátok- rokonok közt, akik fel dobják a napodat :)

2017. febr. 7. 18:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Lefekvés előtt (4-5 órás sávban) ne igyál kávét, teát, egyéb koffeintartalmú italt.

2. Egyél annyi vacsorát, hogy ne ébredj fel az éhségtől az éjszaka közepén.

3. Igyál annyi vizet, hogy ne ébredj fel a szomjúságtól az éjszaka közepén. Találd el a középutat, az se jó, ha pisilni jársz ki 50-szer.

4. Bizonyára megy a fűtés, száraz a levegő. Legyen a hálószobádban párologtató edény.

5. Ne agyalj, ne ilyenkor gondold át a dolgokat. Nehéz, de ha odafigyelsz, meg lehet csinálni. Az agyalás az alvás legfőbb ellensége, ha olyan vagy.

6. Lehetőleg minden nap ugyanakkor feküdj le aludni, és ugyanakkor kelj. Hétvégén is, plusz-mínusz egy óra.

7. Lefekvés és felkelés között legyen 7-8 óra, inkább 8.

8. Ha keveset alszol, akkor is kelj fel az adott időpontban, és szenvedd végig a napot. Este könnyebb lesz elaludni. Ha nagyon vészes, pl. 4 óránál kevesebbet aludtál, akkor el lehet ettől térni, de csak plusz 1-2 órát adj magadnak, utána kelj fel.

9. Figyelj a gépezésre, el tud vele szaladni az idő. Úgy tervezd, hogy ha 12 órán át a gép előtt ülsz, akkor a lefekvési időpont előtt 12 órával kezdd. Aztán kikapcs. Ott lesz holnap is.

2017. febr. 7. 18:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :)
2017. febr. 7. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Semmi hobbid nincs, amit hétvégente űzhetnél és feltöltene?
2017. febr. 7. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!