Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Téged mi tesz boldoggá, mi...

Téged mi tesz boldoggá, mi okoz neked örömöt?

Figyelt kérdés

2017. márc. 14. 15:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Rengeteg dolog, hol is kezdjem? :) Hobbik - utazás, kirándulás, túrázás, olvasás, zenélés, színház, koncertek. Emberi kapcsolatok - a házasságom, a baráti kapcsolataim, a haverokkal hülyülés és a számomra közelállókkal mindenféle kreatív programok, amiket szervezünk. Munka - főleg, ha sikerül valami újat tanulnom vagy sikert elérnem, de egyébként is szeretem, amit csinálok. Az apró dolgok is sok örömet tudnak okozni, ha kisüt a nap, nekem már egyből szebb a világ, szoktam is azzal viccelődni, hogy napelemmel működöm. De örömet okoz az is, ha hallok egy jó hírt egy kedves ismerőssel kapcsolatban, ha eszem valami nagyon finomat (dupla öröm, ha én is főzöm).. Igazából sorolhatnám napestig.
2017. márc. 14. 16:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy kócos hajú, gyűrött arcú lány, aki mellettem kel fel és álmosan elmosolyogja magát csipás szemeivel. :D
2017. márc. 14. 19:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Majd az utolsó nap az élet nevű pályán ;)
2017. márc. 14. 21:06
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Régebben a munkám, ma már csak az alvás.
2017. márc. 14. 21:47
 15/15 Wyn98 válasza:
1 egyedi autó építése,barátnő jelenleg sajnos egyik sincs meg majd egyszer.
2017. márc. 25. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!