Szerintetek pocsékabbak a női sofőrök? Vagy csak én látom úgy. Meg győthettek az ellenkezőjéről.
Nézzük csak be Evolúció bácsi vegykonyhájába. Ezeket a tényeket akkor látjuk tisztán, ha visszamegyünk az őskorba. A férfiak vadásztak, a nők gyűjtögettek. A férfiaknak létszükséglet volt a sebesség helyes felmérése. Anélkül, hogy erre egyetlen másodpercet, vagy gondolatot pazaroltak volna, látták, hova kell lőni, hogy X sebességgel haladó nyílvessző találkozzon Y sebességgel haladó prédával. És ez nem csak a sebesség helyes felmérése, hanem előrelátás is!
A minap egy Audi akart balra fordulni. Zöldet kapott, elindult. Mivel az úttal párhuzamos gyalogátkelőn is zöldet mutatott a lámpa, számomra egyértelmű volt, hogy a járdán közeledő biciklista átsuhan, tehát az Audinak meg kell állnia. Én a harmadik voltam a sorban, előttem egy hölgy vezette a Fiestáját. Bele az Audiba! Megjegyeztem a dolgot a mellettem ülő feleségemnek, kiderült, hogy ő sem vette figyelembe a biciklist. Talán nem véletlen, hogy olyan kevés igazán jó női sakkozó van.
Természetesen ezek a tények nem vonatkoznak törvényszerűen mindenkire. A pasik között is vannak nőiesebb tulajdonságokkal felruházottak, és a csajok között is vannak a férfiakat megszégyenítő sofőrök, vagy épületstatikusok.
Jó ez a kérdés, tetszik.
Én még azt is meg szeretném kérdezni, hogy szerintetek a nők tényleg butábbak a férfiaknál? És ha igen, akkor mért kell nekik egyáltalán iskolába járniuk?
És a férfiak tényleg genetikailag képtelenek a saját gyerekük felnevelésére?
Akár hiszed, akár nem, a női vezetők semmivel sem rosszabbak mint a férfiak. Annyi a különbség, hogy bizonyos szituációkat, másként látnak, és bizonyos szituációkat másként élnek meg.
Különben gondolj amit akarsz, én biztos nem foglak meggyőzni az ellenkezőjéről.
Ugyan minek? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!