Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs ideje kapcsolatra-hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs ideje kapcsolatra-hogyan győztem meg az ellenkezőjéről?

Figyelt kérdés

Van egy pasi,akivel minden héten egyszer találkozunk,beülünk valahova beszélgetni,de mindig csak este ér rá,mert a saját cége mellett még máshol is dolgozik+a szüleivel is egészségügyi gondok vannak. Azt mondta,hogy nem tudna megfelelő mennyiségű időt szánni egy kapcsolatra. Hogyan győztem meg az ellenkezőjéről? Én nagyon szeretnék vele lenni és nem elég már ez a heti egy este:(

23N

2017. jan. 18. 21:56
 1/9 A kérdező kommentje:
*győzzem
2017. jan. 18. 21:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ő felállított egy fontossági sorrendet az életében, ahol nem Te vagy az első. Fogadd el a döntését. Számomra a csekély információból az jön le, hogy inkább él a munkának mint a kapcsolatainak. Ami nem baj, de csodát ne várj. Nem fog gyökerestül megváltozni a hozzáállása.
2017. jan. 18. 21:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt ember, szerintem ő érzi, hogy hogyan tudja beosztani az idejét. De az is lehet, hogy nem akar kapcsolatot senkivel, és nem tudhatjuk, hogy milyen okból. Kérdés, hogy csak elmenekül-e a munkájába, vagy valóban szükséges ennyit dolgoznia ahhoz, hogy ő is megéljen, és a szüleinek is segíthessen. (Mondjuk valószínűleg nem lehet nagyon szegény ember, ha - gyaníthatóan - fiatalon már saját cége van.) Akármiért is tesz így, azt gondolom, hogy nehezen tudnád őt kimozdítani ebből, ezért vagy elfogadod őt így, vagy otthagyod.
2017. jan. 18. 22:08
 4/9 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Van egy olyan lehetőség is, bár fájó lesz olvasnod, de...lehet igazából nem jössz be neki annyira, hogy összejöjjön veled komolyabb kapcsolatra és inkább a sok dologra fogta, mert nem akar megbántani.

29F

2017. jan. 18. 22:36
 5/9 kolosszus22 ***** válasza:
100%
Ugyanis azt szokták mondani, hogy mindenkinek arra van ideje amire szakít és ez így is van, sok munka mellett is szakítana rád időt ha annyira akarna téged.
2017. jan. 18. 22:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, mivel nincs miről meggyőznöd. Ha nincs ideje vagy nem akar kapcsolatot, akkor nem. Vársz, vagy keresel mást.
2017. jan. 18. 22:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

jajj de naiv vagy !!!! ez lerazo duma, teged nem akar.

ne fuss utana. randizz massal, meseld el neki, nezd meg a reakciojat.

de vedd semmibe...

akkor mindig megvaltoznak...

2017. jan. 18. 23:24
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Tudhatnátok, hogy a megélhetési kényszer nagy úr.....parasztok.;p

30/f

2017. jan. 19. 04:47
 9/9 A kérdező kommentje:

Beszéltünk erről és azt mondta,nekem kell eldöntenem tudok e várni rá.

19 évvel idősebb egyébként.

2017. jan. 19. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!