Van megtakarításod? Havi szinten félre tudsz tenni a fizetésedből? Mennyit?
Figyelt kérdés
2017. márc. 10. 22:26
1/15 anonim válasza:
Van megtakarításom,saját házra gyűjtök. Igen általában a fizetésem 1/3dát félre tudom tenni ha nagyon nem kell semmire költeni akkor többet is.
3/15 anonim válasza:
Tanulok, nincs állandó keresetem. Az ösztöndíj elmegy az alapvető dolgokra.
4/15 anonim válasza:
Igen, a szüleimmel élek, ők nem kérnek tőlem pénzt, azzal segítenek, hogy spóroljak csak. Körülbelül a fizum kétharmadát tudom félrerakni, változó hogy mennyit keresek egy hónapban, de 70-80 ezer forint körül igyekszem félretenni.
5/15 Fatal_3rror_ válasza:
Fizetésem felét körülbelül félreteszem, szobát bérelek. Megtakarításom is van, azzal tőzsdézek.
6/15 anonim válasza:
Van megtakarításom. Kb.a fizetésem felét tudom félretenni, ha nincs váratlan nagyobb kiadásom. Egyedül élek most épp, lakás a sajátom.
7/15 anonim válasza:
Kb 80ezret teszek felre, alberletben lakom. Megtakaritasom minimalis, mivel minden varatlan kiadast a felretettbol fizetek.
8/15 anonim válasza:
Most hogy emeltek a fizum kb.90.000ft-ot felre teszek.
De szamoltam ha lenne egyeb kiadas akkor is lazan 60-80 minden honapban felremegy.
Egy smucig 28/f 😃😃
9/15 anonim válasza:
Furcsák a válaszok. A statisztikák szerint, az emberek többsége nem tud félretenni. A gyk-sok többsége igen?
10/15 Fatal_3rror_ válasza:
A statisztikák szerintem már ott buknak, hogy a fele ország kevesebb bérre van bejelentve és zsebbe megy a fizetés egy része.
Na meg nem mindegy a háttér sem, ki hol lakik, kivel, mit dolgozik, milyen juttatásokat kap. Én például csak egy szaros szobát bérelek, teljes albérlet 3-szoros kiadás lenne rögtön, vagy fizethetném a hiteleket életem végéig. Vagy nincs autóm, az is rögtön több 10 ezres havi kiadás. Rögtön elmenne a teljes fizetésem és akkor még nem is álmodtam nagyot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!