Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyit tudsz félre tenni a...

Mennyit tudsz félre tenni a fizetésedből, amolyan tartaléknak? Hány (kb. ) százalékát a fizetésedből?

Figyelt kérdés
2015. okt. 4. 16:43
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
Olyan húsz százalék. Van hogy több, van hogy semmit.
2015. okt. 4. 16:44
 2/28 anonim ***** válasza:
Nem dolgozom, így nincs fizum, de segítek: Apám nem tud anyám viszont igen, mert mindig kirándulgat itthon és külföldön egyaránt. :D 22/f
2015. okt. 4. 16:53
 3/28 anonim ***** válasza:
Több mint felét.
2015. okt. 4. 17:05
 4/28 anonim ***** válasza:
A csaladi osszjovedelem kabe felet.
2015. okt. 4. 17:06
 5/28 anonim ***** válasza:
Semmit. A mostani munkám nem fizet sz*rt se, és nincs kilátásban más.
2015. okt. 4. 17:08
 6/28 anonim ***** válasza:

azert a kerdezo kerdeset erdemes lenne annyivel kiegesziteni, hogy mennyi az a netto fizetes, amibol a 20-50%-okat felre tudjak rakni egyesek. mert nagyon nem mind1, hogy valaki netto 120bol vagy netto 320bol sporol.

hogy a kerdesre is valaszoljak, kb 10 %.

2015. okt. 4. 17:09
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Miért olvasom gyakorin sűrűn azt, hogy az emberek viszonylag "jól" keresnek? A fizetése felét (de még 20% is sok) a mai magyarországon egy átlag ember félre tudja tenni? Hogyan, ki és hol? Vagy ezeknek az embereknek nincsen autójuk, hitelük, és albérletben laknak? Mert úgy talán el tudom képzelni. Világosítson már fel valaki, köszönöm.
2015. okt. 4. 17:20
 8/28 anonim válasza:
Első vagyok 150 nettó húsz százaléka 30 Az nem sok Van hogy azt sem, ha tönkre megy vmi, és pótolni kell. Az a 30 az csak annyi, amit egy dohányos elszív havonta.
2015. okt. 4. 17:28
 9/28 anonim ***** válasza:
Én nettó 220 ezret keresek és ennek a felét bőven félre tudom tenni. És van autóm, de feleslegesen nem használom, mert nekem nem státusszimbólum, a kerékpár nagyon sokszor sokkal jobb megoldás. Hitelem nincs, nem is lesz.
2015. okt. 4. 17:32
 10/28 anonim ***** válasza:

Én 54000 FtlPárom 126000 Ft. Összesen:170000 a bevételünk.

Ebből élünk 3-an,mert egy gyerekünk van.Mi ebből az összegből nem tudunk félre rakni semmit sem, vagy csak mi

vagyunk a hülyék,hogy nem tudunk sporolni ebből az összegből.(Valaki megtud élni ettől kevesebből is-olvastam

már itt ilyet,és még marad is egy kicsi pénze,amit félre tud

rakni minden hónapban).Csak nekünk nem sikerül,lehet hogy

valamit nem jól csinálunk,nem tudunk jól sporolni a pénzünk-

kel.Valakinek sikerül,valakinek nem.Pedig jó lenne ha legalább mi is félretudnánk rakni egy kicsit minden hónapba.

Kb.10-20 ezret,ha hirtelen kellene valamire,jó lenne,ha

lenne egy kis tartalékunk-de majd probálkozok.

2015. okt. 4. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!