Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek egy férfinak vagy...

Szerintetek egy férfinak vagy egy nőnek van könnyebb dolga az életben?

Figyelt kérdés
Legyetek szívesek megindokolni is.
2017. márc. 10. 20:45
1 2
 1/17 anonim válasza:
53%
Körülmèny függő
2017. márc. 10. 20:55
 2/17 anonim ***** válasza:
54%

Eggyértelmuen a férfiaknak van könyebb dolguk mert :

A gyerekszülés brutál nagy fájdalommal jár...

Menzesz miatt minden hónapban egy hetet végig görcsölnek.

Persze mondhatjuk de hát a férfi dolgozik ... És az a nő aki a felsoroltak melett dolgozik is

Le a kalappal a lányok -hölgyek előtt végül is ez a szebbik nem ;)

2017. márc. 10. 20:56
 3/17 anonim ***** válasza:
58%
körülmény- és személyiségfüggő
2017. márc. 10. 20:57
 4/17 anonim ***** válasza:
31%

"A gyerekszülés brutál nagy fájdalommal jár... "

1. Nem kötelező

2. Ennek mi köze ahhoz, hogy könnyű illetve nehéz dolga van-e az életben?

2017. márc. 10. 20:59
 5/17 anonim ***** válasza:
36%
A férfinak több joga van,de egyik nemnek sem könnyebb az élete.
2017. márc. 10. 21:00
 6/17 anonim ***** válasza:
41%

5

Na sorold a többletjogait a férfiaknak! De komolyan kíváncsi vagyok! Én ilyenekről eddig nem tudtam.

2017. márc. 10. 21:06
 7/17 anonim ***** válasza:
16%
A férfiaknak olyan szempontból könnyebb a dolguk nyilván, hogy okosabbak és jobbak mindenben mint a nők. Ez azonban akár hátrány is lehet, hisz időnként már-már fizikai fájdalmat okoz szem és/vagy fültanúja lenni a hülyeségnek.
2017. márc. 10. 21:09
 8/17 anonim ***** válasza:
20%

"Le a kalappal a lányok -hölgyek előtt végül is ez a szebbik nem"

Érdekes, a legtöbb nőnek mégis a férfiak tetszenek! :-)

Kérdező:

Te is tudod, hogy ez egy értelmetlen kérdés, amire nem lehet értelmes választ adni.

Egyrészt: miben? Nincs olyan, hogy "az élet". Az életnek vannak területei, és mindenkinek van amiben könnyebb, van amiben nehezebb dolga van.

Másrészt: nincs olyan, hogy "A nő, és "A férfi". Különböző egyének vannak, akiknek a számtalan jellemzője közül csak az egyik a nemük.

2017. márc. 10. 21:22
 9/17 anonim ***** válasza:
84%

Azt mondanám, hogy magánéletben a nőknek könnyebb, karrierépítésben pedig a férfiaknak. De már ez is bántóan általánosító.

A gyerekszülést pedig sosem tudtam teljes egészében elfogadni. Ott, abban a pillanatban igen irtózatosan fáj, de ezt a fájdalmat elfelejtik a nők (ha hihetünk a kutatásoknak).

A menstruáció, nahh az lehet igazán kellemetlen, az nem ér véget egyhamar.

2017. márc. 10. 22:22
 10/17 anonim ***** válasza:
63%

A barátom kétszer volt rákos. Iszonyú lehetett, sokat szenvedett. Engem elhagytak a szüleim, szorongok, depressziós vagyok, sokszor van pánikrohamom, vagy simán rosszul vagyok. A barátnőmnek tökéletes családja van, egészséges, nívós egyetemen tanul, sikeres. Csak hogy mindenkit megcáfoljak. Emberfüggő, kinek milyen sors jut.

De ha azt nézem, hogy teljesen egészséges, jó sorsú, férfinak vagy nőnek jobb-e, a férfiakat választom. A nőknél tényleg ott van a minden hónapos szenvedés a menstruáció miatt, a terhesség, a szülés, a hangulatingadozás a havonta ingadozó hormontszint miatt, ami elég megterhelő. A fizetés kevesebb, és tőlem kérdezték már meg állásinterjún, hogy mikor tervezek gyereket... A nők gyengébbek, érzékenyebbek, én ezt is hátránynak tartom.

A férfiaknak továbbá nagy előnyük az életben, hogy nem agyalnak feleslegesen dolgokon. Gyakorlatiasak és egyszerűek, emiatt elégedettebbek, boldogabbak lehetnek.

2017. márc. 10. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!