Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha újra 15 éves lehetnél, mit...

Ha újra 15 éves lehetnél, mit csinálnál másképp, mit csinálnál még, amit akkor nem tettél?

Figyelt kérdés
2017. márc. 5. 14:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Kedvesebb lennék az Édesapámmal.

Nem hagynám, hogy azt mondják nekem, én művészlélek vagyok, csak elméleti kérdések valók nekem. Nem hagynám, hogy a Nővéremnek azt mondják, ő gyakorlati ember, és hülye a tanuláshoz. Együtt tanulnánk gyakorlatias szakmát :-)

2017. márc. 6. 06:13
 22/31 anonim ***** válasza:

1. Kevesebbet foglalkoznék mások véleményével, jobban felvállalnám a saját véleményem.

2. Hamarabb leléptem volna otthonról, az állandóan veszekedő szüleim mellől, koliba mentem volna már gimnáziumban is.

3. Kiállnék jobban magamért.

4. Sportolnék.

2017. márc. 7. 15:09
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

1 Többet tanultam volna

2 Kevesebb gyorskaja

2 Otthagytam volna az akkori párom

3 Elmentem volna pszichológushoz

Most nem lenne hangulatzavarom se problémám az egyetemre jutással ha ezek meglennének :)

2017. márc. 8. 10:53
 24/31 A kérdező kommentje:
Hajrá, jöhetnek még! :)
2017. márc. 16. 19:05
 25/31 anonim ***** válasza:

- többet barátkoznék az osztálytársaimmal

- jobban kiállnék magamért és nem lennék olyan fura, csodabogár típus, mint amilyen akkor voltam

- olyan emberek társaságát keresném, akikről tudom, hogy kedvelnek és nem olyan szekerek után szaladnék, amelyek úgyse vesznek fel

- megtanulnék gitározni és/vagy zongorázni, valamint gördeszkázni

- többet és szorgalmasabban írnék, hogy korábban elkészüljön a novelláskötetem

Összességében igyekeznék jobban élvezni az életet, kihasználni a pillanatokat, megragadni a lehetőségeket, és nem letudni mindent annyival, hogy "egyszer majd később úgyis minden jobb lesz".

Mert azóta tényleg minden jobb lett, de ettől még nagyon üresjáratnak és elvesztegetett éveknek érzem a tini korszakomat.

Próbálnék olyan laza, vagány, pozitív kisugárzású srác lenni, aki mindig is lenni akartam, viszont túlságosan félénk voltam ahhoz, hogy rendesen kibontakozhassak.

23/F

2017. ápr. 5. 22:29
 26/31 anonim ***** válasza:
Nyitottabb lennék a pszichológushoz, aki általánosban semmit nem tudott velem kezdeni, mert zárkózott voltam és nem beszéltem neki semmiről. Aminek az lett a következménye, hogy nem javult semmit az állapotom és már több 10 éve állok egy helyben és már teljesen kilátástalannak érzem az életem. :)
2017. nov. 2. 14:43
 27/31 anonim ***** válasza:

Inkább lennék újra 13.

Akkor biztos mindent úgy alakítanék, hogy a páromat már akkor megismerjem és fix, hogy nem kezdek bele gyerek fejjel abba, hogy szerelmes vagyok, mert mindenki az.

2018. dec. 3. 20:09
 28/31 anonim ***** válasza:
Nem hagynám abba versenyszerűen a sportot és nem köteleződnék el, ja és nem hagynám, hogy a véleményemet/életemet befolyásolják.
2020. jún. 8. 14:42
 29/31 anonim ***** válasza:

Többet mennék dolgozni diákmunkába, a megkeresett pénzből meg vennék bitcoint, és többet nem kéne dolgoznom a jövőben.

Tanulnék többet, és olyan suliba mennék ami érdekel is.

2020. jún. 8. 15:35
 30/31 anonim ***** válasza:

Inkább mit nem?

Bár nálam mentális betegség is közrejátszik.

1. Én kevesebbet tanulnék, mert az egész életem a tanulás volt már akkor, káros mértékben.

2. Viszont amikor tanulnék, akkor koncentrálva illetve nagyon hanyagolnám a humánt, kivéve a nyelveket.

3. Többet sportolnék.

4. Jobban adnék magamra.

4. Nem távolodnék annyira el az osztálytársaktól. Belekerültem az iskolai, csúnyán fog hangzani, de lúzer-klubba. Valahol igaz volt ránk, hogy mivel ki voltunk közösítve, féltünk az egész élettől, féltünk élni. Nem tett jót nekem az a társaság, de legalább még onnan is kilógtam, így nem mindig éreztem jól magam. Megjegyzés: azóta azoknak az embereknek a fele megváltozott, már nem retteg úgy mindentől, pl a komfortzónájából való kilépéstől.

A mai eszemmel sokkal lazábban venném az életet, amibe beletartozna bizony néha egy-egy egyes is, eesetleg beírás is. Viszont sokkal közelebb kerültem volna a céljaimhoz.

Ugyanakkor az egészségért meg pont, hogy többet kellett volna tennem. Na, azzal is előrébb lennék most. ;)

2020. jún. 8. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!