Ha újra 15 éves lehetnél, mit csinálnál másképp, mit csinálnál még, amit akkor nem tettél?
Kedvesebb lennék az Édesapámmal.
Nem hagynám, hogy azt mondják nekem, én művészlélek vagyok, csak elméleti kérdések valók nekem. Nem hagynám, hogy a Nővéremnek azt mondják, ő gyakorlati ember, és hülye a tanuláshoz. Együtt tanulnánk gyakorlatias szakmát :-)
1. Kevesebbet foglalkoznék mások véleményével, jobban felvállalnám a saját véleményem.
2. Hamarabb leléptem volna otthonról, az állandóan veszekedő szüleim mellől, koliba mentem volna már gimnáziumban is.
3. Kiállnék jobban magamért.
4. Sportolnék.
1 Többet tanultam volna
2 Kevesebb gyorskaja
2 Otthagytam volna az akkori párom
3 Elmentem volna pszichológushoz
Most nem lenne hangulatzavarom se problémám az egyetemre jutással ha ezek meglennének :)
- többet barátkoznék az osztálytársaimmal
- jobban kiállnék magamért és nem lennék olyan fura, csodabogár típus, mint amilyen akkor voltam
- olyan emberek társaságát keresném, akikről tudom, hogy kedvelnek és nem olyan szekerek után szaladnék, amelyek úgyse vesznek fel
- megtanulnék gitározni és/vagy zongorázni, valamint gördeszkázni
- többet és szorgalmasabban írnék, hogy korábban elkészüljön a novelláskötetem
Összességében igyekeznék jobban élvezni az életet, kihasználni a pillanatokat, megragadni a lehetőségeket, és nem letudni mindent annyival, hogy "egyszer majd később úgyis minden jobb lesz".
Mert azóta tényleg minden jobb lett, de ettől még nagyon üresjáratnak és elvesztegetett éveknek érzem a tini korszakomat.
Próbálnék olyan laza, vagány, pozitív kisugárzású srác lenni, aki mindig is lenni akartam, viszont túlságosan félénk voltam ahhoz, hogy rendesen kibontakozhassak.
23/F
Inkább lennék újra 13.
Akkor biztos mindent úgy alakítanék, hogy a páromat már akkor megismerjem és fix, hogy nem kezdek bele gyerek fejjel abba, hogy szerelmes vagyok, mert mindenki az.
Többet mennék dolgozni diákmunkába, a megkeresett pénzből meg vennék bitcoint, és többet nem kéne dolgoznom a jövőben.
Tanulnék többet, és olyan suliba mennék ami érdekel is.
Inkább mit nem?
Bár nálam mentális betegség is közrejátszik.
1. Én kevesebbet tanulnék, mert az egész életem a tanulás volt már akkor, káros mértékben.
2. Viszont amikor tanulnék, akkor koncentrálva illetve nagyon hanyagolnám a humánt, kivéve a nyelveket.
3. Többet sportolnék.
4. Jobban adnék magamra.
4. Nem távolodnék annyira el az osztálytársaktól. Belekerültem az iskolai, csúnyán fog hangzani, de lúzer-klubba. Valahol igaz volt ránk, hogy mivel ki voltunk közösítve, féltünk az egész élettől, féltünk élni. Nem tett jót nekem az a társaság, de legalább még onnan is kilógtam, így nem mindig éreztem jól magam. Megjegyzés: azóta azoknak az embereknek a fele megváltozott, már nem retteg úgy mindentől, pl a komfortzónájából való kilépéstől.
A mai eszemmel sokkal lazábban venném az életet, amibe beletartozna bizony néha egy-egy egyes is, eesetleg beírás is. Viszont sokkal közelebb kerültem volna a céljaimhoz.
Ugyanakkor az egészségért meg pont, hogy többet kellett volna tennem. Na, azzal is előrébb lennék most. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!