Mit csinálnál, ha te lennél az utolsó férfi?
nem tudom mennyi idő lenne amíg szembesülnék vele, hogy egyedül maradtam. érdekes felvetés :D
nyilván rekedtre kefélném magam.. de mivel az emberiség csaknem fele kipusztulna biztos, hogy az általunk ismert társadalom rövidesen összeomlana, szóval na..
Olyan orgiákat szerveznék a házamba minden nap, hogy ihajj :D
Persze kaját is főzetnék velük bőven, úgyhogy egész nap ennék meg dugnék, mint egykor a császárok :D
És milyen típusú nővel kezdenéd?
Ja és tegyük hozzá,hogy az összes 17 és 48 év közötti nőt ki kell elégíteni,tehát a csúnyákat is,nincs kivétel.
Ők dolgoznának, én pedig istenként élnék. Szobrot is csináltatnék olyannal, aki művész volt a régi világban, és persze az új ÁDÁM lennék csak sok-sok Évával. A nekem tetsző nőkkel orgiákat rendeznék, a szerencsésbe beleélveznék.
Feldobtad a napom a kérdéssel, jó belegondolni. :D
A feleségem, se szólhatna egy szót sem, mert az emberiség a tét... :D
Nos mindet kielégíteni matematikailag lehetetlen. 2 milliárd az egy nagyon nagy szám. Napi átlag 15-20 nő egy reális szám még, ennél többet lehetetlenség. De számoljunk 20-al, ez annyit jelent hogy havonta nagyjából 600 nő, évente kb 7000 a reális. Max 50 évet élhetek még, így csupán csak 350 000 nőt juttathatok a csúcsra életem során.
Sajnos a hölgyek többsége rákényszerülne, hogy leszbikus legyen, ha ki akarnák élni szexuális vágyaikat. És annak a 350 ezernek is minimum biszexnek kellene lennie, akikkel valaha együtt lehetnék még.
Mivel az utolsó élő férfi lennék így a fajunk jövője érdekében nyilván előnyben részesíteném a fiatal, egészséges és értelmes nőket, hogy ha véletlen terhesek lesznek, akkor az utódaim a lehető legjobb géneket örököljék.
Ilyen nemi arányok mellett megtehetném, hogy csak a legértelmesebbek közül válogatok. Az emberiség hosszú távú jövője céljából ez a katasztrófa így még hasznos is lenne.
Na de ott van ugyebár a mesterséges megtermékenyítés lehetősége is, szóval az rendben hogy a kedvére tudok tenni néhány százezernek életem során, de még jópár milliónak lehetnék spermadonor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!