Ha ilyen helyzetben lennél, te mit csinálnál?
Nincs életem, azaz nincsenek barátaim, nincs barátnőm, szűz vagyok, még csak nem is csókolóztam, nem voltam még buliban, nem voltam még részeg nincs iskolai végzettségem, csak 8 általános, egy gyárban dolgozom, amit utálok, nincs jogsim se, csendes és visszahúzódó vagyok, szociális fóbiás, és mániás depressziós.
22/F
Elmennék egy pszichológushoz és megpróbálnám kezeltetni a szociális fóbiámat :D Tanácsot kérnék ezügyben. Utólag letenném az érettségit s keresnék idővel valami jobb munkahelyet.
Jogsit nem tenném le, én nem akarom, de ha neked úgy esik tedd le ezek után azt is.
Barátnő nekem oly mindegy, hogy van, barátokkal szintén, hisz most sincs xD De többet kéne lenned társaságban ha akarod ezeket, járj el rendezvényekre, stb... Akár interneten is ismerkedhetsz.
Részeg én sem voltam, bár már ittam alkoholt, de nem is akarok. Nem attól lesz senki sem népszerű vagy menő, hogy lerészegedik.
Először estin tedd le az érettségit. Ott jó eséllyel szerezhetsz barátot-barátnőt is.
Jogsi egyelőre felesleges.
A szociális fóbiáról és a mániás depresszióról van orvosi papírod vagy csak magadat diagnosztizáltad?
Javasolni tudom a pszichodrámát. Biztos van ilyen csoport a közelben.
"nincs barátnőm, szűz vagyok, még csak nem is csókolóztam, nem voltam még buliban, nem voltam még részeg"
Na ez az, amit hagyj utoljára! Ezt lesz még időd bepótolni később.
"szociális fóbiás, és mániás depressziós"
Először ezt kezeld. A fóbiád próbáld megszüntetni, vagy legalábbis csökkenteni a mértékét. Kezdetnek járj többet sétálni. A mániádat, a fölös energiádat, idegességedet, felgyülemlett feszültségedet próbáld olyan dologba terelni, ami hasznos lehet számodra (vagy akár mások számára)(de főleg számodra).
Ezek után tedd le az érettségit, menj egy jobb helyre dolgozni. ÉS akkor jöhet a többi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!