Ha 17 éves lennél akkor mit csinálnál?
Mármint, ha visszamehetnék akkora, mikor én tizenhét voltam? Nem tudom, hogy lenne -e valami, amit másképp csinálnék. Úgy értem, igen, rengeteg dolog van, amit elrontottam. Mindig is volt. Valószínűleg akkor is volt ilyen, mikor tizenhét voltam, bár nem tudom korhoz kötni a hülyeségeimet. Azonban... Nem biztos, hogy bármit is megváltoztatnék, hiszen mindig is voltak / lesznek rossz & jó pillanatok az életben, azaz az életemben. Ha pedig valamit változtatnék, sok minden máshogy alakulna, már pedig hiába panaszkodok annyit, annyira azért nincs rossz dolgom, érted. Szóval, szerintem nem változtatnék semmin, maximum apróságokon, de azon meg felesleges... NAJÓ. ÁLLJ.
Kicsit túlgondoltam az egészet.
#5 mi a f **nak 3 diploma??
nyelvtudásra feküdnék rá, + programozásra.. minden más tantárgyat lesz@rnék. és ahogy megvan a nyelvtudás már dobbantanék is ebből a f*stengerből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!