Miért kell spórolni, ha nem szorul rá?
"Minek neki pénz,ha nem is vesz belőle semmit?"
Azért, hogy legyen.
Nekem van egy munkatársam. Jól keres (mondjuk a munkahelyem átlagfizetéséhez képest +70-100%), ráadásul jól eleresztett családból is származik. Nyaralni a nőjével meg a gyerekkel úgy mentek, hogy az Opel Corsában aludtak, és vajaspogácsát ettek párizsival :-ĐĐĐ
Az ilyen ember így érzi magát biztonságban, nyilván ezt látta otthon is.
Azt nem értem, hogy ha ennyire különbözik a felfogásuk az életről, akkor miért nem vállnak el?
Én biztos, hogy nem élnék egy ennyire filléres emberrel.
Szimplán azért, mert ahogy látszik, ebben az esetben teljesen lekorlátozza. Mégis kinek érzi a férfi magát, hogy egyedül eldöntse, hogy van nyaralás, vagy nincs, vagy elmegyünk-e néha szórakozni, vagy nem?
Csomagolt kajábal nincs semmi probléma(én is azt viszek, mert sajnos olyan ételt nem lehet kapni, amit én is megehetek), azonban ha az egyik fél kólát akar inni, vagy hamburgert enni, miért ne tehetné meg?
Azt ajánlom, hogy beszéljék meg, vagy hagyja ott a férfit. Olcsó János..
"A nő nem vehet semmit az alapokon kívül."
Bennem az a kérdés merült fel, hogy a nő miért a férfi pénzét akarja költeni? Ha meg van saját jövedelme, azt arra költi amire akarja...
Amúgy ha nem is ennyire, de pont az "átlagnál kicsit fentebb" kell igazán megfogni a pénzt a hosszú távú tervekhez, például gyerek, lakás, autó. Vagy simán be lehet fektetni a pénzt. Vagy lehet vállalkozást akar indítani, ahhoz sem árt a kezdőtőke.
Nem azért, de mi közöd van ahhoz, hogy random emberek hogy élnek? Ha a nő ennyire végtelenül ostoba, hogy elvisel egy zsugori, irányításmániás ostoba kisfiút, akkor az az ő problémája.
Vannak ilyen tipikus áldozat típusú emberek, húzogatják a szájukat, de amúgy minden minden szart lenyelnek a másiknak. Én nem tudom őket sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!