Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elrontottam az életem, mit...

Elrontottam az életem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, nincs még egy szakmám sem. 20 évesen érettségiztem le estin, mert dolgoznom kelett. Sikerült 3-asra, de egyetemre nem vettek fel. Nagyon nagyon szerettem volna rendőr nyomozó lenni egyetemen a NEMZETVÉDELMIn oktatják. De nem sikerült a felvételi. Szüleim semmiben nem tudnak támogatni, nincs pénzünk, nincs semmire sem lehetőségem. 25 éves vagyok gyakorlatilag egy nulla érettségivel és mást nem tudok felmutatni, mit tegyek? Kamaszkoromban is dolgoztam diákként jóképességű voltam. De kettőt együtt nem tudtam összehozni, mivel nem volt sosem pénzünk. Viszont így ügye nem sikerült jól az érettségim. Magámtanárra soha nem volt pénzem. Gyakorlatilag most 0 élet van, itthon vagyok normális munkát egy sima érettségivel sehol nem találok., 4 műszakba nem mehetek el dolgozni orvos azt mondta, mert magas a vérnyomásom és nem éjszakázhatok. Egyszerűen nem tudom , munkaügyi központban nem indtanak jelenleg semmit, A Nyomozó álmomról pedig lecsuszhatok, mert csak 25 éves korig lehet jelentkezni. . NEm tudom mi tévő legyek. Jogsim nincs, okjm nincs, csak egy sima érettségi ami önmagában sz@rt sem ér. Proetkcióm nincs. Haveri köröm, nincs. Gondolkodok hogy méga héten öngyilkos legyek.
2017. febr. 22. 20:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Van egy mondás miszerint ha valamit nem kapsz meg az azért van mert valami jobb vár rád. Ha a csúcskarriernek érezted volna a nyomozóit akkor semmi sem állított volna meg abban hogy elérd. De tudat alatt nem érezhetted annak. Azt nem tudom miért nem, talán a hazai rossz fizetések miatt. Küzdj azért ami tényleg az álmaid csúcsa, mert ahhoz fogsz érezni kellő ösztönző erőt hogy elérd.
2017. febr. 22. 20:47
 2/12 A kérdező kommentje:
Kedves előző kommentelő! Ügye ezt te sem gondolod komolyan? 6 ÉVIG azon szenvedtem küzdöttem, hogy NEMZETVÉDELMIN tanuljak, sportoltam, dolgoztam, tanultam, sajnos egy ami miatt nem siekrült, nem volt szülői támogatás, és nem volt sosem pénzünk. De küzdöttem érte 6 éven keresztül. NEM a pénzért akarok nyomoo lenni, hanem mert kiskorom óta lekötnek az ilyen dolgok, az iylen téma. Mindig is érdekelt.
2017. febr. 22. 21:14
 3/12 anonim ***** válasza:
15%

Egyetértek az elsővel.

A pénznek semmi köze sincs a küzdéshez, a szülői támogatásnak talán igen, de abból is ki lehet úgy jönni, mint egy átlagos családban nevelkedő gyerek, ezek csak kifogások.

Nem akarom megszámolni, hogy hányszor sajnáltattad magad a kérdés leírásában és a válasz szekcióban, de nem tartod ezt furcsának? Megtört vagy és gyenge, ennyi, nem a szüleidre kell fogni, nem a pénzre, nem másra, csak magadra. Nem sikerült az álmod? Ilyen az élet, ha öngyilkos akarsz lenni, akkor már elbuktál benne.

Miért írod nagy betűvel a Nemzetvédelmit?

Valamint az, hogy "kiskorom óta lekötnek az ilyen dolgok" sem arra nem elég indok, hogy egy ilyen komolyságot igénylő munkád legyen, sem arra, hogy ezt álmodnak tűzd ki... örülök, hogy nem szaladgálnak öngyilkos hajlamú depressziós nyomozók az utakon, akik csak azért vállalták ezt a tisztséget, mert ez "leköti" őket, talán több rosszat okoznának mint jót...

2017. febr. 22. 21:35
 4/12 anonim ***** válasza:

Nézd, az teljesen természetes dolog, hogy problémák vannak az életben. 20 évesen tettél egy rossz érettségit, de mi történt ezalatt az 5 év alatt? Mire vesztegetted el? Miért nem érettségiztél újra, jobb eredményekkel, hogy felvegyenek az egyetemre? Miért nem tanultál valamilyen nyelvet és tettél belőle nyelvvizsgát?

Ne haragudj, de ebből az egészből azt látom, hogy semmi elképzelésed nincs az életedet illetően és csak tengődsz az éterben. Nincs olyan szakma - legalábbis nem tudsz róla - ami úgy igazán megfogna, de még csak B terved sincs arra az esetre, hogy mit csinálsz akkor, ha ez nem jön össze. Lényegében te is csak a sült galambot várod, de nem akarod megpucolni a galambot.

2017. febr. 22. 22:48
 5/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ez igaz, sajnos beleestem egy depresszióba, amiből nagyon nehéz volt kimászni. rettentő nehéz, 2 és fél av alatt sikerült nekem, de sikerül kimásznom belőle. Azalatt a depresszió éveim alatt, szinte ki sem mozdultam itthonról, nem csináltam semmit, aludtam egésznap szinte. z életem ugy volt mint aki egy élő halott. ÉS mindnez ok nélkül, nem volt rá oylan nagy okom hogy depressziós legyek, nem tudtam hogy van egy iylen betegség vagyis hogy ez egy betegség, mert mindig is kiegyensulyozott voltam, Tehát 20, 21,22 évesen vgig depreszsiós voltam, 23 évesen porbáltam kimászni lassan aztán sikerült, 24 éevsen teljesen kimásztam belőle. ÉS soha szerintem nem fogok már visszamenni, vagyis nem szeretnék. De tény hogy elvesztegetett idő volt,, sajnos.
2017. febr. 22. 22:52
 6/12 anonim ***** válasza:
46%
A múltat lehetne firtatni akármeddig, viszont az biztos, hogy akármennyit is beszélünk róla, az már így cseszett, nem fog megváltozni. Ellenben a jövődön lehet. Szóval, mik a terveid, mit fogsz megtenni holnap azért, hogy elérd a célodat? Egyetemre nem szégyen elmenni még 30 évesen sem, sőt.
2017. febr. 22. 22:58
 7/12 anonim ***** válasza:
39%
Már gyakorira is beszabadultak az Oraveczek, Coelhok?
2017. febr. 23. 00:03
 8/12 anonim ***** válasza:
43%
Lol, minden válasz 0%-os :D
2017. febr. 23. 00:12
 9/12 anonim ***** válasza:
77%

Az a baj öreg,hogy a kifogásokat keresed magadnak....

az nem indok hogy elkellett menned dolgozni,és azért nem lett belőled semmi már bocsi.hallod? tudod hány olyan embert ismerek,aki egyetem mellett 3műszakban dolgozik sza..ért -hugy..ért...

mindent szeretnél,de semmit sem teszel érte.

az megoldás,ha megölöd magad? Sajnáltatás a javábol...

2017. febr. 23. 05:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Lehetsz magánnyomozó. Nézz utána, építs fel magadnak egy céget.
2017. febr. 23. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!