Tényleg elrontottam az életem?
Én azzal jövök, hogy te gondolj magadra!
Felismerted már a problémád, tudod, hogy baj van, akkor kezdj el törődni magaddal, akarj jobban lenni, akard a változást, tégy érte. Azt a szép életet te is megérdemled, de nem fog az öledbe hullani csak úgy.
Kezd el szeretni magad, gondoskodj magadról, legyél fontos saját magadnak, megnyilvánulhat ez úgy is, hogy segítséget kérsz szakembertől, vagy önmagad kezded megváltoztatni a hülye fixációid.
Amikor pl. belesüppedsz a depresszióba és az önsajnálatba, inkább keress valami olyan tevékenységet, amit szeretsz és kiragad az önmarcangolás/önsajnálat spirálból, koncentrálj másra, találj örömöt másban. A rajzolást nagyon tudom ajánlani, ha nem vagy jó benne az se baj, firkálgass, csak csináld. És ne irkálj ilyen hülyeségeket, hogy elrontottad az életed, te vagy önmagad legnagyobb ellensége, ha ilyeneket mondasz... Hozd helyre inkább. Kezd azzal, hogy elkezded értékelni önmagad, légy büszke magadra, mert elindultál felfelé, mert nehéz onnan kimászni, ahol most vagy, de nem lehetetlen. Vezess naplót, tűzz ki apró célokat, igyekezz elérni a célt és ünnepelj!Nekem régebben az is nagy eredmény volt, hogy egy héten át minden nap megfésülködtem, aztán emelheted a tétet. Csak kezd el és ne sajnáld magad, hanem inkább szeresd, mert ha te nem értékeled önmagad, ugyan ki fog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!