Szeretnéd tudni hogy mikor halsz meg?
Figyelt kérdés
Ha tudnád, másképp élnél mint előtte ?2017. febr. 20. 20:06
1/12 anonim válasza:
Én nem szeretném tudni. Az rányomná a bélyegét mindenre. Inkább igyekszem kihasználni mindent, mielőtt még bekövetkezne :)
2/12 A kérdező kommentje:
De mi van ha mondjuk 2 heted van hátra ? Nem köszönnél el mindenkitől ? Nem próbálnál ki drogokat ? ilyesmi
2017. febr. 20. 20:19
3/12 anonim válasza:
Néha elgondolkodom ezen.
Abból a szempontból jó, ha tudom, hogy akkor úgy ütemezem az életemet, hogy beleférjenek azok a dolgok, amiket meg szeretnék tenni.
Viszont állandóan csak azon kattognék, hogy ez a nap egyre közeledik. És szerintem ez hosszútávon őrületbe kergetne.
Szóval, inkább nem, alapból elég agybajos vagyok, nem kell ez.
4/12 anonim válasza:
Hát utolsó pillanataimban sem próbálnák ki drogokat, ennyire nem vagyok elmebeteg. Inkább utaznák a világban, elkölteném minden félretett pénzem.
5/12 anonim válasza:
Nem, de az érdekelne, hogy mi lesz tíz, húsz, száz vagy ezer évvel a halálom után...
6/12 anonim válasza:
Áhááá, te kis huncut kérdező... ;) Hát te voltál az a kasza alakú fehér villanás az imént... :P :)
7/12 anonim válasza:
Jájisztenkém... :S Mielőtt meghuttam vóna, cejetnyém ejjányi á kácsátáncot a ZZZóóóóbán elütt. :)
8/12 anonim válasza:
Természetesen szeretném tudni. Ha tudnám, hogy 2 hét múlva meghalok, akkor nem szenvednék a szobában tanulni a zh-kra, hanem kiélvezném az utolsó 2 hetem. Ha tudnám, hogy 80 év múlva halok meg, akkor tanulnék tovább, hogy megalapozzam a jövőm.
9/12 anonim válasza:
nem félek a haláltól, de nem akarom tudni mikor halok meg
jobb ez a bizonytalanság, szabadon tervezek, nem úgy, hogy "akkor XY időpontban vége lesz"...
óriási határt szabna számomra, mert az adott intervallumba akarnám belesűríteni mindazt amit szeretnék életem végéig elérni...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!