Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szeretnéd tudni hogy mikor...

Szeretnéd tudni hogy mikor halsz meg?

Figyelt kérdés
Ha tudnád, másképp élnél mint előtte ?
2017. febr. 20. 20:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Én nem szeretném tudni. Az rányomná a bélyegét mindenre. Inkább igyekszem kihasználni mindent, mielőtt még bekövetkezne :)
2017. febr. 20. 20:16
 2/12 A kérdező kommentje:
De mi van ha mondjuk 2 heted van hátra ? Nem köszönnél el mindenkitől ? Nem próbálnál ki drogokat ? ilyesmi
2017. febr. 20. 20:19
 3/12 anonim ***** válasza:
95%

Néha elgondolkodom ezen.

Abból a szempontból jó, ha tudom, hogy akkor úgy ütemezem az életemet, hogy beleférjenek azok a dolgok, amiket meg szeretnék tenni.

Viszont állandóan csak azon kattognék, hogy ez a nap egyre közeledik. És szerintem ez hosszútávon őrületbe kergetne.

Szóval, inkább nem, alapból elég agybajos vagyok, nem kell ez.

2017. febr. 20. 20:19
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Hát utolsó pillanataimban sem próbálnák ki drogokat, ennyire nem vagyok elmebeteg. Inkább utaznák a világban, elkölteném minden félretett pénzem.
2017. febr. 20. 20:32
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem, de az érdekelne, hogy mi lesz tíz, húsz, száz vagy ezer évvel a halálom után...
2017. febr. 20. 20:45
 6/12 anonim ***** válasza:
Áhááá, te kis huncut kérdező... ;) Hát te voltál az a kasza alakú fehér villanás az imént... :P :)
2017. febr. 20. 21:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Jájisztenkém... :S Mielőtt meghuttam vóna, cejetnyém ejjányi á kácsátáncot a ZZZóóóóbán elütt. :)
2017. febr. 20. 21:06
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen szeretném tudni. Ha tudnám, hogy 2 hét múlva meghalok, akkor nem szenvednék a szobában tanulni a zh-kra, hanem kiélvezném az utolsó 2 hetem. Ha tudnám, hogy 80 év múlva halok meg, akkor tanulnék tovább, hogy megalapozzam a jövőm.
2017. febr. 20. 21:36
 9/12 anonim ***** válasza:
89%

nem félek a haláltól, de nem akarom tudni mikor halok meg

jobb ez a bizonytalanság, szabadon tervezek, nem úgy, hogy "akkor XY időpontban vége lesz"...

óriási határt szabna számomra, mert az adott intervallumba akarnám belesűríteni mindazt amit szeretnék életem végéig elérni...

23F

2017. febr. 21. 09:40
 10/12 Kései Sirató ***** válasza:
Jobb nem tudni.
2017. febr. 22. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!