Te kinek a gondolatait szeretnéd látni/tudni ha csak egy napra is?
Egy szép, vidám lánynak a suliból aki nagyon idegesítő de mégis népszerű.
vagy
A magas fiúnak aki nagyon csendes és csúnyácska de mégis egy rakat lány szereti.
vagy
Az idegennek a buszmegállóban aki nagyon tetszik de szinte semmit nem tudok róla. Elmondanám neki hogy tetszik és/vagy elhívnám valahova. Végig olvashatnék a fejében így tudnám hogy érdeklem vagy sem. Meg hogy milyen ember.
vagy
Egy csendes lánynak aki sokat van egyedül. Kiváncsi vagyok magányos-e, és mit gondol a körülötte lévőkről. Hogy barátkozzak-e vele vagy jobban szeret-e egyedül lenni.
17/L
Én nem feltétlen akarnám ismerni más emberek gondolatait, maximum egy cenzúrázott verziót.
De talán egy volt barátomét, akivel már egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot és fogalmam sincs mi van vele. Meg van-e rendesen, meg ilyenek.
valami menő bankárnak mondjuk.
egész nap írnék.
belépési kódok,trezor kombinációk,lakásban elrejtett lóvé pontos helye,otthoni trezor kombó,ha hűtlen a feleségéhez mondjuk és én tudnám kivel,akkor lehetne zsarolási pont stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!