Ez azt jelenti, hogy felnőttem?
Emlékszem, hogy kisebb koromban mindig elcsodálkoztam a felnőtteken, hogy honnan tudnak mindent és akkor még nem gondoltam, hogy én is ilyen "okos" leszek. Azt gondoltam, hogy felnőttnek lenni nehéz de jó is és hogy mennyire különleges dolog lehet. Úgy tekintettem a felnőttekre mintha tényleg mindent tudnának meg mindenre találnának megoldást. És még csak mostanság kezdtem el gondolkozni azon, hogy már hiába várom egy felnőttől, hogy segítsen bármiben is mert rájöttem, hogy van amikor nekem kell segíteni rajtuk. Vannak olyan nálam -akár sokkal- idősebb emberek akiknek én magyarázok el bizonyos dolgokat. Sokszor hallom azt, hogy nem tudom. Látom, hogy mennyire félnek dolgoktól, bizonytalanok, segítségre szorulnak és ez valahol kicsit csalódás nekem. Nem az, hogy rosszul érzem magam miatta vagy valami, csak furcsa. Nem tudom jobban elmagyarázni, remélem értitek :)
20/L
Ez független esemény, 12-13 évesen is rájöhet egy fiatal erre.
A felnőttség felelősségvállalás, amikor a hibáidért nem másokat okolsz és tudod, hogy mindennek következménye van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!