Ez azt jelenti hogy őrült vagyok?
kb 5-6 éve gyártok magamban kis világokat. Ezt úgy kell elképzelni, hogy kitalálok magamnak egy világot, a főszereplőre magamként tekintek, a fontosabb szereplők pedig filmek/sorozatok kedvenc karakterei. Kitalálok magamnak egy életet (a nevem ebben a világban más). Ezt nem is részletezném. De általában a történetnek fantasy beütése van. Szupererő, különleges lények...stb.
Ez a képzelgés annyiban befolyásolja az életemet, hogy szinte megment a rossz gondolatoktól. Halál, öngyilkosság, mások halála stb.
Napközben többször is ebben a képzeletbeli világban "járok", de lefekvéskor ez intenzívebb.
Persze tudom hogy ez mind csak kitaláció, de szívesen élnék abban a világban amit elképzelek, még ha sokszor az az élet sem tökéletes, sőt.
Szóval.. Mit gondoltok? Ez túlzás? Körülbelül 12 éves koromban kezdődött ez az egész. Azóta minden este, minden nap, ezzel a világgal próbálom elterelni a rossz gondolatokat.
Bocs, nem láttam a kettes válaszodat.
Akkor ne írj :D
De egyébként nem vagy őrült.
Csak ne zárkózz el a valódi világtól a képzeletbeli miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!