Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki magában beszél az őrült?...

Aki magában beszél az őrült? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval nem sokat beszélgetek emberekel...

És van amikor az agyamban felvázolok egy eseményt és elkezdek suttogni magamban úgymond ''beszélgetni''

Ez magában beszélés egyáltalán?

És az őrültek beszélnek magukban?

Előre is kösz(i)!

2016. jún. 22. 14:36
 1/7 Inessential ***** válasza:

"Ez magában beszélés egyáltalán?"

Igen.

2016. jún. 22. 14:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

IGen, ez magában beszélgetés.

Nem, nem az örültek beszélnek magukban - ök saját magukkal "ketten-hárman" beszélnek, azaz azt hiszik, hogy mással beszélnek -, hanem azok, akik sokat vannak egyedül, vagy akik nagoyn koncentrálnak arra, amit csinálnak.

2016. jún. 22. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokan beszélünk magunkban, én is szoktam és nem vagyok teljesen őrült. :-)))))
2016. jún. 22. 15:06
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.
2016. jún. 22. 15:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem vagy őrült.

Ha egyedül vagyok (ami sajnos túl gyakori) és valami gondolatot, elméletet akarok végigfuttatni, akkor rendszerint én is magamban beszélek, magamnak mondom el. Mert így nem vesztem el olyan könnyen a fonalat, nem terelődik el a figyelmem olyan könnyen, mindha csak úgy csendben gondolkodnék.

De nem csak beszélni szoktam, a komolyabb, mélyebb gondolatokat, problémákat stb. van hogy leírom, kiírom magamból.

mert nincs mese, ki kell adni ami nyomaszt. De ha nincs olyan ember akinek elmondhatod, akkor csak magadnak tudod...

2016. jún. 22. 15:32
 6/7 A kérdező kommentje:

igazából én nem is a próblémáimat beszélem meg magammal

én is szinte egész nap egyedül vagyok és leszek is mert itt a nyár.

Na de én igazából valamin mindig elgondolkozok/vagy elmondom magamnak hogy mit fogok csinálni akkor...

Úgymond felvázolom a szituációt és előadom,és ha lehetség valóra is váltom(nem mindig),

2016. jún. 22. 16:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is szoktam magamnak feltenni hangosan kérdést, vagy hangos választ adni magamnak valamire... ez inkább egyébként a magányból ered.
2016. jún. 22. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!