Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez azt jelenti, hogy anyám...

Ez azt jelenti, hogy anyám prostituált? Ugye tévedek?

Figyelt kérdés
Sok erre utaló jelet vettem észre, de nem tudom mit gondoljak, először is egyre kevesebbet alszik itthon és mielőtt elmegy sokáig készülődik meg egyre többet telefonál úgy, hogy félrevonul. Mindig azt mondja, hogy a barátnőjénél alszik, de mégis hajnalban mindig hazajön és utána még sokáig fent van. Lehet, hogy nem a barátnőjénél van ?
2016. aug. 6. 17:22
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, barátja van, nem akarja hazavinni. Prosti azért nem valószínű!

Van férje, élettársa, barátja? Ha független, akkor senkit nem csal meg. Ha eljön az ideje, majd bemutatja neked is.

2016. aug. 6. 17:25
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
azt nem tudom, hogy anyád prosti-e, de sok ember vonul félre telefonálni. Hogy engem ne zavarjanak, és én se zavarjak. Ez még nem jelent semmit. Az, hogy sokáig fent van, és sem tudok egykönnyen elaludni. Lehet, hogy csak beújított egy pasit. Csak egyet.
2016. aug. 6. 17:26
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy csak van egy új kapcsolata, amibe nem szeretne téged beavatni.

Vagy, olyan jellegű a kapcsolat, hogy nem szívesen mutatná be neked (pl. csak szex).

Az is lehet, hogy csak nem érzi úgy, hogy elég komoly/itt az ideje, vagy hogy téged terhelnie kéne ezzel, mert úgysem tartós a kapcsolat.

Nem feltétlenül van ennek köze ahhoz, hogy pénzt kap az estéjéért, szóval ennyiből egyáltalán nem 100%, hogy prostituált.

2016. aug. 6. 17:26
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mindig mindenben a rosszat látni.
2016. aug. 6. 17:27
 5/29 anonim ***** válasza:
25%
Feltűnően jobb lett az anyagi helyzet? Ha igen, van rá esély. Ha nem, akkor nem valószínü.
2016. aug. 6. 17:28
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha van ferje akkor mostmar szeretoje is. Ha nincs akkor csak elotted titkolja azt hogy van pasija.

Miert lenne pristitualt? XD

2016. aug. 6. 17:31
 7/29 anonim ***** válasza:
Lehet csak bepasizott. Jól írta valamelyik, a pénzzel hogy álltok?
2016. aug. 6. 17:33
 8/29 A kérdező kommentje:

Nincs barátja, legalábbis nem tudok róla

Anyagilag ugyanúgy állunk

2016. aug. 6. 17:36
 9/29 anonim ***** válasza:
Kerdezd meg tőle.
2016. aug. 6. 17:39
 10/29 anonim ***** válasza:
17%
Sok prostinak van gyereke. Simán lehet anyád is prosti.
2016. aug. 6. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!