Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez azt jelenti, hogy anyám...

Ez azt jelenti, hogy anyám prostituált? Ugye tévedek?

Figyelt kérdés
Sok erre utaló jelet vettem észre, de nem tudom mit gondoljak, először is egyre kevesebbet alszik itthon és mielőtt elmegy sokáig készülődik meg egyre többet telefonál úgy, hogy félrevonul. Mindig azt mondja, hogy a barátnőjénél alszik, de mégis hajnalban mindig hazajön és utána még sokáig fent van. Lehet, hogy nem a barátnőjénél van ?
2016. aug. 6. 17:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Én ismerek olyat, aki munka mellett csinálja afféle mellékkeresetként... A telefonját és a táskáját valóban érdemes lenne megnézned, ha tényleg a végére akarsz járni, mert ha mondjuk sok eltérő számról hívják, az valóban több mint gyanús.. A táskája tartalma is árulkodó lehet. Ha olyankor elmegy otthonról mindig csinosan van felöltözve?
2016. aug. 8. 17:13
 22/29 A kérdező kommentje:
Igen mindig csinosan megy el, de ez inkább jelentheti amit a többiek írtak, hogy barátja van.
2016. aug. 8. 17:32
 23/29 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle
2016. aug. 8. 17:56
 24/29 anonim ***** válasza:
Először is ne kutakodj utána, telefonját táskáját hagyd békén. Valószínűleg van egy pasija de nem meri bemutatni. Vagy téged szégyell előtte, vagy őt előtted. Inkább kérdezz rá egyenesen.
2016. aug. 8. 18:39
 25/29 anonim ***** válasza:
Van egy tuti módszer erre... Egy haverodat megkéred, hogy hívja fel anyukádat a mobilján és legyen érdeklődő bizonyos szolgáltatások iránt. Ha anyukád szóba elegyedik vele, akkor nem sok kétség lehet a feltételezésed felől..
2016. aug. 8. 18:41
 26/29 A kérdező kommentje:
Eddig se kutakodtam, utolsó ez jó ötlet
2016. aug. 8. 19:19
 27/29 anonim ***** válasza:

25: Nagyon okos vagy... egy prosti biztos a saját telefonszámát használja a munkához... Minimum két számuk van, egy az ügyfeleknek, egy pedig minden másra, mint pl. család, barátok...

Kérdezőnek: Nyugodj meg szinte 99%, hogy nem qrwa az anyád. :)

2016. aug. 12. 09:07
 28/29 anonim ***** válasza:
16%

"Kérdezőnek: Nyugodj meg szinte 99%, hogy nem qrwa az anyád."

Nem értem sokan miért érzik kötelességüknek, hogy ilyen megnyugtató válaszokat adjanak... A kérdezőnek elég alapos oka van feltételezni, amit állít. Nem tudom neked ebből hogyan jön össze a 99%-os bizonyosság, de a leírtak alapján nekem még az 50% sincs meg.. Persez lehet, hogy szeretője van és ahhoz járkál, de a másik lehetőség sem zárható ki azt gondolom. Manapság egyre többen csinálnak ilyet és ki az, akinek nem jön jól egy kis plusz kereset...

2016. aug. 13. 03:16
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy tévedsz. Ha egy normálisabb férfi lenne az életében, azt nem kellene titkolnia, és tőle hajnalban hazalopakodnia. Helyette a férfi jönne hozzá, anyád vihetne magával egy kistáskát, és másnap onnan mehetne munkába.
2016. szept. 4. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!