Miért félek a bukfenctől?
Én a kézen állással vagyok igy, régebben az udvar kellős közepén gyakoroltam mindenféle szivacs nélkül, ha nem tudtam megtartani magam, csak lementem hidba vagy visszamentem a kiindulási állapotomba xd Szóval nem igazán féltem attól, hogy leesek, de egyszer tesi órán egy nagyon vékony szivacson kellett csinálni és a tanár osztályozta és azt mondta, segit, akinek nem megy egyedül, hogy ne kelljen 1-est adnia. Mondtam, hogy nekem segitsen, mert régen csináltam utoljára és nem igazán tudom megtartani magam, azt mondta, hogy jó, megfog, erre felmentem kézállásba és éreztem, hogy nincs is ott a keze és megijedtem és a hátamra estem. Olyan érzés volt azon a vékony kis szar szőnyegen, mintha leszakadt volna a tüdőm...Én ez az eset óta nem merek kézen állni, még úgy se, ha valaki "megigéri", hogy megtart, kizárólag csak falnál :/
Nem lehet, hogy téged is ért valami baleset bukfencezés közben, ezért félsz tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!