Miért félek találkozni? (Regény lent)
Hány éves vagy?
Amúgy már alapból negatívan állsz a dolgokhoz valószínű ezért is vagy sikertelen. Ha tisztázod a partnerrel hogy ez a gondod talán segít felszabadulnod...
Nyugi, szerintem teljesen normális vagy! :) Én 26/F vagyok, és anno én is így voltam, neten sokkal könnyebb ismerkedni, beszélgetni stb.
Aztán volt, hogy személyesen találkoztam lánnyal, és kb. csak ültünk egymással szemben, és nem beszéltünk semmit, irtó cikinek éreztem a helyzetet! :D Utána nem is nagyon mertem egy ideig senkivel sem személyesen találkozni randi céljából.
De aztán jött az első olyan lány, akivel pillanatok alatt találtunk közös témákat, és a végén alig bírtuk abbahagyni a dumálást! Szóval nem kell ettől félni, nyilván nagyon sok függ a másik féltől, és lehet, hogy nem lesz sikeres a találkozás, de majd jön egy következő partner, akivel már jó lesz! :)
Amúgy meg azt írtad, messengeren mindig találsz valami témát, tehát veled igenis lehet beszélgetni, ez a lényeg! :D Az segíthet, ha néhány alapdolgot átgondolsz találkozó előtt, mint egy előadás előtt, és miután azokat elmondtad, már jobban belelendülhet az ember a beszélgetésbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!