Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Rám szakadt egy luxusverda....

Rám szakadt egy luxusverda. Adjam el, vagy mit csináljak? Félek, nem fogom tudni fenntartani.

Figyelt kérdés

Él az USÁ-ban egy távoli rokonunk, aki nemrégiben bukkant fel, mint keresztapám egykori jó barátja, és elmondta, hogy ő egyszer nagyon sokat segített neki, amikor maga is kint élt. Ez már valami 20 éves történet. Keresztapám már nem él, de ő meghívta magához nyáron az egész családot, és kinn töltöttünk két hónapot. Engem nagyon megkedvelt (én is őt), mondta is, hogy segít, szóljak neki bármikor.

Most január elején a 18-ik születésnapom volt, erre vett nekem egy Teslát(P85). Nem mondom, amikor megláttam nem akartam elhinni. A probléma annyi, hogy mi átlagkeresetből élünk nem rosszul de nem is nagy lábon, én tanulok, ez a verda meg rengeteg pénzt elvisz már csak akkor is, ha áll benn a garázsban. Nem mondom, elképesztő jó érzés vezetni és tudni, hogy van egy ilyenem, de szinte lehetetlen lesz fenntartani. Arról nem beszélve, hogy ez egy elektromos autó, így a "tankolás" sem olyan egyszerű, de ez még a legkisebb baj.

Van erre valami csoda mód, hogy ne kelljen eladnom? Ha el kell adnom mégis, utána lesülne a bőr a képemről, amikor megkérdezi, hogy mi van a járgánnyal és mondom, hogy eladtam.

2017. jan. 16. 10:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ne add el !!!!!!!!!!!!! vállalj diákmelót !!! :)
2017. jan. 16. 11:04
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Képet, ahogy benne ülsz, vagy kamu. Arcodat takard el, mondjuk az ezzel a kérdéssel megnyitott táblagépeddel/telefonoddal.
2017. jan. 16. 11:06
 3/11 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem izgat, hogy elhidd amit írok. Miért van az, hogy minden kérdésnél minden második válasz a tiédhez hasonló? Ez valami új mentális betegség?
2017. jan. 16. 11:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is voltam hasonló helyzetben, és az autónak mennie kellett. Nagy úr a pénz, itt most csak másodlagos az hogy milyen jó magadénak tudni, vagy hogy mit fog rólad gondolni. Én nem sajnáltam az autót, rengeteg hasznos dologra tudtuk költeni helyette a pénzt, nem csúsztunk el a számlákkal stb. A sors fintora, hogy közben valaki súlyosan meg is betegedett, így pont jól jött az a kis megtakarítás ami az autóra ment volna. 18 éves vagy, kezdesz felnőni, tetszik hogy így gondolkodsz. Ez van hát ez van, ezt kell szeretni. Ha nem tudjátok fenntartani, akkor el kell adni nincs mese. Meglátod nem fogod megbánni, sokkal hasznosabb dolgokra fog menni a pénz.
2017. jan. 16. 11:25
 5/11 anonim ***** válasza:

Beszarás. Én azt hittem eddig, ilyen csak filmekben van :D

Na mindegy, én a helyedben, ha már honosítva van és át van írva, egy negyedévet biztos belefeccölnék (kgfb stb), aztán meglátnám, hogy alakul a helyzetem anyagilag. Ha nincs lehetőségem megtartani, akkor a saját és az autó érdekében is jobb eladni.

2017. jan. 16. 11:31
 6/11 anonim ***** válasza:
48%
Miért van tele mostanában a Gyakori nem létező luxusautókkal? Ez valami új, mentális betegség? De bizonyítani egyikőtök sem tudja. A válasz bepötyögése több idő volt, mint feltölteni egy képet, Pinocchio.
2017. jan. 16. 11:53
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem, nem volt több idő okoska. Amúgy ha menőzni akarnék, nem azt írtam volna ki, hogy eladjam-e, hanem hogy hogyan szedjek fel vele csajokat stb. Köszönöm az előző értelmes válaszokat.
2017. jan. 16. 12:10
 8/11 anonim ***** válasza:
8%
Mi ráérünk, butusom. Nyugodtan feltöltheted később, akár holnap... amikor lesz 5 perced. Bizonyítsd már be nekem, hogy én vagyok a túl gyanakvó, hadd szégyelljem el magam, amiért nem hittem neked.
2017. jan. 16. 12:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Full kamu.
2017. jan. 16. 13:22
 10/11 anonim ***** válasza:

atom nagy kamu

úristen :D

2017. jan. 16. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!