Rám szakadt egy luxusverda. Adjam el, vagy mit csináljak? Félek, nem fogom tudni fenntartani.
Él az USÁ-ban egy távoli rokonunk, aki nemrégiben bukkant fel, mint keresztapám egykori jó barátja, és elmondta, hogy ő egyszer nagyon sokat segített neki, amikor maga is kint élt. Ez már valami 20 éves történet. Keresztapám már nem él, de ő meghívta magához nyáron az egész családot, és kinn töltöttünk két hónapot. Engem nagyon megkedvelt (én is őt), mondta is, hogy segít, szóljak neki bármikor.
Most január elején a 18-ik születésnapom volt, erre vett nekem egy Teslát(P85). Nem mondom, amikor megláttam nem akartam elhinni. A probléma annyi, hogy mi átlagkeresetből élünk nem rosszul de nem is nagy lábon, én tanulok, ez a verda meg rengeteg pénzt elvisz már csak akkor is, ha áll benn a garázsban. Nem mondom, elképesztő jó érzés vezetni és tudni, hogy van egy ilyenem, de szinte lehetetlen lesz fenntartani. Arról nem beszélve, hogy ez egy elektromos autó, így a "tankolás" sem olyan egyszerű, de ez még a legkisebb baj.
Van erre valami csoda mód, hogy ne kelljen eladnom? Ha el kell adnom mégis, utána lesülne a bőr a képemről, amikor megkérdezi, hogy mi van a járgánnyal és mondom, hogy eladtam.
Beszarás. Én azt hittem eddig, ilyen csak filmekben van :D
Na mindegy, én a helyedben, ha már honosítva van és át van írva, egy negyedévet biztos belefeccölnék (kgfb stb), aztán meglátnám, hogy alakul a helyzetem anyagilag. Ha nincs lehetőségem megtartani, akkor a saját és az autó érdekében is jobb eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!