Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Más is van, aki próbálja...

Más is van, aki próbálja fenntartani a jó kapcsolatot a szomszéddal, de az egy f#sz?

Figyelt kérdés

Mindig próbálkozok, 1-2 jó szó, köszönés, dicséret, milyen szép a virág, milyen jó az új haja a nőnek, stb, hogy legyen jó a kapcsolatunk, de az egy lófütty ( mármint mindkettő, a férfi meg a nő is ). Nem köszönnek, nem fogadják a jó szavakat, amikor a cserepes virágot dicsértem még aznap elrakták...

Egy szó mint száz, gyökerek.

Más is van ilyen helyzetben?

2016. júl. 6. 14:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki nem kedvel, nem kell erőltetni a bratyizást. Én a szomszédaimmal egy heló-nál többet nem beszélek. Ha nem köszönnek vissza, akkor én sem és ezekután teszek rá, hogy mit gondolnak rólam.
2016. júl. 6. 14:12
 2/5 anonim ***** válasza:
58%
Van egy belvarosi lakasom, ott nagyon taplok a szomszedok... nem koszonunk egymasnak, pedig igyekeztem korreltul allni hozzajuk, sajnos tobbszor pereskedesig is elfajultak a dolgok... es van rgy hazam egy balatonparti telepulesen, ott delutanonkent szomszedokkal osszejarunk kavezgatni, valakinek a kertjebe, a masik sut pogacsat, kolcsonadjuk a sovenyvagot, baltat, fureszt, mikor mi kell... tenyleg nagyon barati a viszony... sajnos lutri, hogy az embernek milyenek a szomszedai. Ha bunkok, le kell oket sz**ni, es nem hagyni tamadasi feluletet, ha meg joarcok, akkor meg baratkozni...
2016. júl. 6. 14:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarom túlkombinálni, de van egy olyan érzésem, hogy tolvajnak néznek. A cserepes virágból gondolom, és abból, hogy engem is irritál, ha az egyik szomszéd kölke folyton szemet vet a dolgainkra. Nálunk pl. egy elég magas lándzsás végű kovácsolt vas kerítés van, és egyszer megjegyezte a szomszéd fiú, hogy ő ezen is át tudna mászni. Ezek után mikor meglátta a tévénket és arra is megjegyzést tett, hát innentől legszívesebben még dróthálót is húznék a kerítés fölé. Persze lehet, hogy fóbiás vagyok, mert minket már megloptak, és lehet a szomszédaid is fóbiásak. Van ilyen, és ez általában egy rossz tapasztalat miatt van. Lehet téged lenéznek, csóróbbnak néznek, és bizalmatlanok. Én becsületes ember vagyok, de jártam gazdagabb családhoz bizonyos munka miatt, és megéreztem náluk is, hogy nem szabad megjegyezni, hogy de szép ez, de szép az. Nem szabad dicsérni semmit, mert azt hiszik irigykedsz, vagy szemet vetettél valamire.
2016. júl. 6. 14:37
 4/5 A kérdező kommentje:

3# megdícséem a virágot és tolvajnak néznek? Az utcában, ahol lakunk, nincs kerítés, csak a kocsibeálló előtt, régi típusú házak. Még jó hogy észreveszek egy kívülről az ablakba tett virágot.

De Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, ment a zöld.

2016. júl. 6. 15:10
 5/5 anonim ***** válasza:
36%
Sz...rd le őket, antiszoc parasztok
2016. júl. 7. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!