Mit tegyek, hogy kijöjjek ebből a depresszióhoz közeli állapotból?
Minden most jött össze (rossz értelemben), néha nagyon elegem van, tegnap is egész este sírtam szakaszokban.
Több probléma is van.
-Nincs egy normális családom. Eddig nem zavart, de most meg annyira hiányzik, mert így minden sokkal nehezebb és rosszabb. A nagyszüleim sem viselkednek igazi, jó nagymama/nagypapaként. A szüleim elváltak, anyával élek, na hát apám sem alkalmas arra hogy gyereke legyen, nem a legjobb apa, sőt, de sosem volt az, még amikor együtt laktunk, akkor sem. Mindkettő szülőmnek van új kapcsolata ezek is bekavarnak a dologba.
-Nincsenek barátaim, csak haverok.
-Akibe szerelmes vagyok, sosem fog visszaszeretni, sőt még mindenki szerint össze fog jönni egy másik lánnyal, tavaly is majdnem összejöttek.
-A tanulmányi eredményem sem a legfényesebb, pedig szoktam tanulni, nem hanyagolom el az iskolát.
-Nincs önbizalmam.
-Nincs motivációm.
-Nem szeretem magam.
-A jövőmmel kapcsolatban szörnyű elképzeléseim vannak, remélem nem fognak beteljesülni, mert az életemet tenné tönkre.
Amúgy is olyan, mintha kezdene tönkremenni az eddig teljesen normális életem.
Röviden ennyi, ez persze nem részletes, de nem akarok mindent kiírni magamról az internetre.
Anyukámmal szoktunk ilyenekről beszélni, mindig hosszasan bőgök akkor is.
Figyelj. Ne ultesd be magadba azt a gondolatot, h depresszios vagy, es, h Szar az eleted. Rengeteg ember kuzd azzal,h a szulei elvaltak, es, h csak az egyik fel neveli oket. Ez mar lassan alapveto dolog a vilagban (anyuval elek). Az, hogy a csaladod nem normalis, az meg nem jelenti azt, h ne lenne egy olyan ember, akivel bizalmasan tudnal beszelgetni, ill jol ellenni (szar a csaladom, de egy unokatesom van, akivel rengeteget rohogok, megosztom a bajaim stb).Az, h akibe szerelmes vagy, es nem szeret viszont, ez is rengeteg emberrel van igy, es biztosra veszem, mindenki eleteben volt mar jelen ez a "problema".
Nincs onbizalmad, mert nem szereted magad. Szeresd hat magad. Higyj magadban. A jovoddel kapcsolatban pedig azert nincs elkepzelesed, mert nincs motivaciod. Keress valamit, ami erdekel, hobbit, barmit, amitol jol erzed magad. Nem is kell feltetlen jovokepnek lennie. Eleg, ha tanulsz, es a jelenben elsz, ne aggodalmaskodj a jovot illetoen. Az,h anyuddal beszelsz, ez egy nagyon jo dolog,h megtudod valalivel beszelni. Osszegzes:nem olyan nagy problemak ezek, csak kicsit pesszimistan latod a dolgokat, nezd pozitiv szemmel. Az eletben persze vannak mely pontok, te most abba vagy benne. Fogadd el. Majd jon a szarnyalas,hidd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!