Vannak itt még olyan emberek, akik bár a mostani életüket nem nagyon kedvelik, mégse teljesen elkeseredettek, mert hisznek abban, hogy később jobb életük lesz?
én azzal "vészelem" át hogy rajzolok,álmodozom,koreai sorozatokat nézek
néha táncolok...de mostanában már nem az igazi egyik sem
Maskepp nem is lehet! El kell hinni hogy jobb lesz, es tenni kell erte hogy jobb is legyen.
Nem atveszelni kell, hanem valtoztatni amin lehet. Persze nagy megreccsenes eseten mindenkinek jar, hogy elengedje es sajnalja kicsit magat, de nem szabad benne maradni evekre. Minel tovabb tart a kilatastalansag erzese, annal jobban elhiszi az amber.Fel kell allni es menni tovabb, keresni a kehetosegekt szuntekenul amivel jobba teheted az eleted.
Az első válaszoló vagyok. Bocs, hogy ilyen későn, na, a baba mondom, hogy lefoglal... :D
Igen, ő hoz örömet az életbe, főleg most, hogy kb. egész nap bent kuksolunk, kint meg hideg van, sötét és kb. a nagy büdös semmi. Egy percig nem bántam meg, hogy elvállaltam, csak úgy érzem, nem vagyok a helyemen. Sok rossz döntést hoztam, sok dolgot halogattam, de ezen lehet változtatni. Néha elkeseredek kicsit, viszont energiám még van, hogy fordítsak az életemen, már csak az a kérdés, hogy merre tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!