Szerintetek van bármi értelme itt a gyakorin annak hogy értékelhetik a válaszainkat?
A második választ azért pontoztam fel, hogy nyoma legyen annak, hogy hasznosnak tartom. A többit is ezért szoktam.
(Na jó, néha, szubjektív módon egy-egy válasz eredetiségét, véleményfelvállalását is "megjutalmazom".)
Az tényleg bosszanto amikor valaki tényleg segit a válaszával (es nem hülyeséget ír)
Es mégis lepontozzák,mert "csak azért is.."
Én egyedül a gyűlölködő, személyeskedő válaszokat pontozom le.
De például a kaja szekciónál, amikor milyen étel a kedvenced súlyú :D kérdés van, és ott pontozzák le a válaszokat, na azt krvára nem értem.
Szerintem úgy lenne jó, ha a kérdező bekapcsolhatná, hogy kér-e válaszpontozást. Én gyakran teszek ki olyan kérdéseket, hogy "mi a véleményed", na most erre szerintem nincs helyes válasz, mindenki, aki leírja a véleményét, hasznosra értékelhető, de beindulnak a pontozók :/
A többi részen még jó is lenne, ha valamit tényleg objektíven hasznosnak ítélnek meg. Egyébként meg minden hasznos válasz után pontot kapunk, ami már olyan, mint egy játék.
Az ötlet amiért van az jó, csak az nincs a képletben h m(!)agyarországon vagyunk, ahol népi hagyomány a másokkal való kiba**ás és az istenkomplexusos emberek aránya az egekbe szökik. Ettől kezdve... Megoldásként gyakran hallhatjuk a klasszikus "ne törődj vele" vagy a méltán népszerű "ne vedd magadra, lépj tovább" -ot.
(Sztem nem az értékeléssel van baj hanem h az itteni anonimitás még a viszonylag normálisnak mondható embereket is beleviszik a rosszba, az osto***ról nem is beszélve. Azt hiszik h a vad idegeneknek való beszólogatás, és ha másokra próbálják erőszakolni a saját véleményüket akkor jobb lesz az életük.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!