Honnan tudhatnam meg, hogy énnekem miért kellett megszuletnem, hogy isten a Jézus Krisztus miért adta beleegyezését az én világra jovetelemben!?
Figyelt kérdés
Mentálisan sérült is vagyok és voltam mindig is. És az életre sohasem voltam érdemes nem voltam\vagyok rá méltó.2017. jan. 18. 20:55
1/17 A kérdező kommentje:
Olyan értelmetlenül a semmiért a semminek éltem azt érzem és éreztem mindig is. Bár adhattam volna át a helyet egy aranyosabb rendesebb normálisabb kisbabanak. Aki életre valobb lett volna mint én.
2017. jan. 18. 20:58
2/17 A kérdező kommentje:
Tényleg nem történt velem semmi érdemleges és hasznos az eltelt évtizedek alatt. 27eves vagyok.a 28.eletevemet toltenem be idén év végén. De nincsen értelme élnem.
2017. jan. 18. 21:00
4/17 anonim válasza:
Tanultál biológiát?
Ha Isten, vagy Jézus küldött a világra, ne háborogj, mert kiválasztott vagy!
5/17 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy énnekem nem volt érdemes élnem az örökös kinlodasra szenvedesre vegetalasokra.
2017. jan. 18. 21:13
6/17 anonim válasza:
Az élet senkinek sem érdem. Ne jutalomként fogd fel. A feladat az, hogy megtapasztalj jót és rosszat egyaránt.
7/17 A kérdező kommentje:
Hát aztán negativumokbol akadt bőven nem kell több!!!
2017. jan. 18. 21:33
8/17 anonim válasza:
Segíts magadon, Isten is megsegít.
Ne nyafogj, hanem fejleszd magad, hogy jobb ember legyél.
9/17 A kérdező kommentje:
Ne legyek jó ember!
2017. jan. 18. 21:51
10/17 anonim válasza:
Akkor csak rajtad múlik,senki sem fog könyörögni neked
,hogy kegyeskedj élni tovább.Nézzél be egy intenzív osztályra, egyből a fejedhez kapsz kiskancsó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!