Honnan tudhatnam meg, hogy énnekem miért kellett megszuletnem, hogy isten a Jézus Krisztus miért adta beleegyezését az én világra jovetelemben!?
Kedves 10\11-es hozzászóló ha annak idején elejét veszem a dolgaimnak akkor nem kellene saját magammal még mindig nyuglodnom és már nagyon régen nem vagyok életben.
Az,hogy le kiskancsozott az meg magát minősíti emberileg kedves úr,vagy hölgy.
Csak még így reményt vesztettem is e nagy világ marhaja ragaszkodom ehhez a tyukszart érő eletemhez.
"olyan emberre aki megért elfogad és toleral engem teljes emberi valomban"
És mit adsz te akár egy embernek, akár az emberiségnek, hogy cserébe egy embert is találj, aki elfogadjon? Mert nyilván ez az energiavámpír siránkozás senkinek sem szimpatikus. És lehet, hogy ezt itt innen a monitor mögül a "szemedbe" mondom, de élőben az emberek ez elől inkább menekülni fognak.
Nézzél meg egy filmet az idegenlégióról.Azok a csávók
vannak ott akik már ahogy te mondod/nem kérnek ebből az
életből/.Jelentkezz oda te is .Szétszednek,aztán összeraknak seperc alatt.Nem lesz időd az önsajnálatra.
Csak. Épp nem volt jobb dolgom, ezért megteremtettelek. Ne keress semmi logikát a döntéseimben, én sem találok.
Üdv: Isten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!