20,30-as, inkább férfiakat kérdezem. Elköltöznétek egy nektek szimpatikus egzotikus országba?
pl én 30-as, egyedülálló, eladóm az ingatlanaimat, lesz kb 50 mill. Ezzel kiköltözök pl thaiföldre, leginkább a jó idő és szép lányok miatt.
Mivel olcsó ország, sokáig el lehetnék ott. Aztán vagy megunom és visszajönnék vagy ha sikerülne valamennyire beilleszkedni akkor valamit dolgoznék, sokmindenhez értek. Autó-, villany-, víz- szerelés, ilyenek, amire mindenhol szükség van, angolul tudok.
Más is gondlokodik ilyenen? Esetleg tapasztalat valakinek?
Miért is ne? :D
Csak ésszel csináld, mert 50 milla nem olyan sok, a pénzt elvered, aztán jöhetsz haza csövelni a Margit híd alá.
Tudom, hogy itthon rengeteg ember a hiteleibe, vacak, rosszul fizető munkájába beszorulva él.
Én eddig is nyugaton dolgozta, ahova bármikor vissza is mehetek ha a kaland nem válik be. Tehát elbukni nem nagyon tudnék.
Na de mindegy, lehet hogy ezt magyarországon senki nem tudja elképzelni sem, azért kicsit sajnálom őket.
Ha valaki mégis, írhat még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!