Mi bajuk van a külföldi, egzotikus nőkkel?
Éppen egy forumon olvastam idős nénik véleményét, mi szerint az ÖSSZES, ismétlem lehető ÖSSZES nemzetiségű nőt lehurrogták, kivéve magukat, magyarokat. Mert, hogy az északi nők sznobok, a keletiek megjátszák magukat ( oké azt tudom én is, hogy bármit megtennének a kitörésért, de hát beléjük van nevelve onnan tudom, hogy van egy ázsiában élő barátnőm, aki évek óta kint él. De ilyen nők bárhol vannak a világon is. ) Akkor a déliek csak a szexuális vágyak kielégítésére jók, a fekete nők csak háziasszonynak felelnek meg. És még sorolhatnám.... Én annak a híve vagyok, hogy mindenhol van ilyen meg olyan ember, illetve magyarokat is sajnos leszokták hurrogni, szóval kedves nénik ne essünk már át a ló másik oldalára féltékenységből. Az, hogy kiből milyen embert nevelnek a szülei, vagy a nemzete arról nem tehet. Köztudott, hogy valahol nagyon szigorú neveletetést kapnak, valahol nagyon gyengét. Ettől függetlenűl én még nem szeretek általánosítani. Ti hogy vagytok ezzel?
Kort és nemet is kérnék ha lehet. Köszönöm.
28/N
Jajj,hagyd már,ez olyan kb.mint mikor szidják az idősek a fiatalokat,hogy ők mennyire más fiatalok,milyen kemények voltak,nem drogoztak,stb...aztán csak elfelejtik,hogy ők is ugyan olyanok voltak,csak mondjuk piáltak,drog helyett...szóval mindig vannak ilyen ego mániás emberek,ezeken csak mosolyogni tudok.És természetesen azt se felejtsük el,hogy a magyarok találtak fel mindent,mindenhez jobban értenek,az eredeti ősnyelv Magyar volt,abból fejlődött ki az összes többi nyelv,Jézus is Magyar volt,és a Föld szívcsakrája Dobogókőn van:-) Na,szóval így látom a külföldi nők kérdést is.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!