Nektek tetszenek az egzotikus nők/férfiak?
Figyelt kérdés
Akikben mondjuk vannak déli, vagy keleti vonások, de északi is nagyon szép szerintem. Mondjuk nekem a mandulavágású barna szemek a gyengéim. : ) Nemet és kort is légyszíves.
30/F
2013. dec. 28. 15:32
1/10 anonim válasza:
Igen tetszenek mert különleges.
A japán pasik nekem is tetszenek, a szép mandulavágású szemek.:)
L 21.
2/10 anonim válasza:
Én a mediterrán pasikért vagyok oda. Kreol bőr, sötétbarna szem, fekete haj mmmm.... 52/N
3/10 anonim válasza:
Nem igazán. Nekem a fekete hajú magas férfiak tetszenek. 28n
4/10 anonim válasza:
A török pasik se rosszak, nekem is még a fekete hajú barna szem és barna bőrű pasik jönnek be. *.*
Első voltam:).
5/10 anonim válasza:
Nekem csak az igaz árja csajok tetszenek. Sajnos a fajunk elkorcsosodása miatt egyre kevesebb van belőlük.
6/10 A kérdező kommentje:
Igazság az, hogy mi a kezdetektől fogva keveredtünk, mert mindig mentünk. : ) Illetve olvastam valahol, hogy amagyar nem egy tiszta faj, hanem egy nemzet, és attól mert valaki mondjuk tipikus északi vagy déli ember, még jelenti azt, hogy nem magyar. Szerintem ez igaz.: )
2013. dec. 28. 15:59
8/10 anonim válasza:
hát elfogadnék 1-2 csini csoki rabszolgalányt.
9/10 anonim válasza:
olasz/spanyol pasik között van jó sok helyes *-*
10/10 anonim válasza:
Külsőleg főleg az északi típusú lányok tetszenek.
Szőke, magas, vékony, kékszemű lányok... :)
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!