Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nemzeti gyásznap. Csak én...

Nemzeti gyásznap. Csak én érzem úgy, hogy a média kezdi túltolni?

Figyelt kérdés

Isten bocsássa meg... mélyen együttérzek minden érintettel, a történtekre nincsenek szavak, gyermekekről beszélünk, akiknek a hozzátartozói bűnhődnek, bűn nélkül...

De ez a mocskos média kezdi ömleszteni ránk a semmitmondó, üres, tartalom nélküli riportokat. Úgy érzem, hogy még hónapok múlva is ebből akarnak megélni, ebből akarnak címlapsztorikat kreálni.

Miért nem lehet csöndben, lehajtott fejjel elfogadni az elfogadhatatlant?!

2017. jan. 23. 11:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Legalább Hajdú Péter nincs már működésben hogy a kamerák százai előtt hideg asztalán boncolgassa az érintettek családját és hozzátartozóit TV képernyők ezreire projektálva szenvedésük.
2017. jan. 23. 13:16
 12/19 anonim ***** válasza:

Ilyen szerencsétlenségek kapcsán szerintem teljes normális a közvélemény érdeklődése, a média pedig ezt szolgálja ki. Persze nem jófejségből, hanem a reklámblokkok nézettsége érdekében.

Nem mondanám azt sem, hogy ilyenkor a média szenzációkeresése, oknyomozása teljen káros. Egy gyermekét elvesztő síró szülőt látva talán elgondolkodik otthon a néző, hogy legközelebb engedi-e felszállni a gyerekét egy szakadt buszra, vagy tűrni azt hogy kannában vigyenek üzemanyagot a buszon, stb.

Ha a média oknyomozói kiderítik a szabálytalanságokat, az is jellemzően jobbá teszi a folyamatokat, jelen esetben pl. szigorúbb műszaki követelmények (pl. új autóknál már alap a keréknyomás mérés), sofőröknél szigorúbb követelmények.

2017. jan. 23. 13:38
 13/19 anonim ***** válasza:
..én pár napja úgy határoztam /ahogy írtam előbb../ hogy nem nézem a híreket...majd pár hét múlva amikor kiderült mi okozza akkor és csak azt egyszerűen mintha kést forgatnának a szívemben:( egyre indiszkrétebbek a cikkek néha/néhol ezzel is szeretném tiszteletben tartani maximálisan a gyászoló családtagok/ismerősök gyászát..:( hogy nem kattintok..
2017. jan. 23. 13:42
 14/19 anonim ***** válasza:
90%

Őszintén együttérezek én is minden érintettel. Én sem örülök, hogy így kezeli a média a szörnyű tragédiát. Ezzel is csak a hozzátartozóknak, életben maradt diáktársaknak okoznak még nagyobb fájdalmat.

Nekem még nincs gyerekem, ezért el sem tudom képzelni, milyen lehet elvesztenie az embernek saját gyerekét. Az ember bízik benne, hogy vele ilyen nem történhet meg, de nem lehet előre tudni.

Belegondoltam, egyáltalán hogyan fognak tovább élni a szülők az szinte elképzelhetetlen.Én azt hiszem, belepusztulnék.

Ehhez hasonló katasztrófa talán a pörbölyi baleset volt 1993-ban. Nagyon megérintett az is, alig voltam idősebb, mint az áldozatok.

2017. jan. 23. 14:04
 15/19 anonim ***** válasza:
50%
Csak azt nem értem, hogy ismeretlen embereket miért gyászolnak olyan emberek, akikkel köszönő viszonyban sincsenek. Naponta halnak meg emberek. Ez miért lenne kivétel?
2017. jan. 23. 15:34
 16/19 anonim ***** válasza:
50%

Akarmilyen gonoszsagnak is tunik.igaza van az utolsonak.

Holnap elut engem egy reszeg ember a kutyanak sem fogok eszebe jutni, nem még gyasznap.

Mindenki valakinek a valakije, ok sem voltak kulonbek, mint a szomszed Pista bacsi vagy ha mar gyerek akkor a Pista bavsi unokaja.

Ilyen az elet.

2017. jan. 23. 16:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Undorító amit média művel ezzel balesettel. Komolyan média több hétig ebből akarnak megélni? Sok álszent "magyar" aki ebből balesettel, akarja magát népszerűsíteni.
2017. jan. 23. 17:09
 18/19 anonim ***** válasza:

...talán mert nem mindegy mikor és milyen módon halnak meg ráadásul teljesen értelmetlenül..

:((((( ilyenkor nem tudom hová néz a jóisten:(

2017. jan. 25. 14:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Hálistennek most elcsitult a média két napja figyelitek?
2017. jan. 27. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!