Oroszlános öngyilkosság! Szerintetek normális?
Ezen az oldalon találtam egy történtet, miszerint egy férfi az oroszlánokkal akarta széttépetni önmagát. Az állatokat kilőtték, a férfit kórháza vitték.
Tekintsünk el a látogatóktól és a gondozóktól, akiknek ezt végig kellett nézni. Csak én sajnálom az oroszlánokat? Jobban szánom őket, mint a férfit...
Senki se normális aki öngyilkosságot követ el,ha meg megteszi, azt úgy tegye,hogy másokat ne veszélyeztessen,se embert,se állatot.
Sajnálom az állatokat,a férfit egyáltalán nem.
Én is sajnálom az oroszlánokat, mert azok tulajdonképpen teljesen vétlenül csak a saján ösztönös programjuk szerint cselekedtek.
Viszont az embert is sajnálom, mert egy beteg ember, akit egyébként ugyanúgy anya szült -aki most mehetne temetésre, ha az akció "sikerül"-, és aki egy beteg ember, s mint olyan, valamilyen szinten ugyanúgy áldozata is a betegségének, mint amennyire esetlegesen természetesen felelős is lehet adott esetben a dologért. És akit lehet, hogy meg lehet gyógyítani, ha megfelelő segítséget kap; mint ahogy az oroszlánokat már sajnos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!