Nemzeti gyásznap. Csak én érzem úgy, hogy a média kezdi túltolni?
Isten bocsássa meg... mélyen együttérzek minden érintettel, a történtekre nincsenek szavak, gyermekekről beszélünk, akiknek a hozzátartozói bűnhődnek, bűn nélkül...
De ez a mocskos média kezdi ömleszteni ránk a semmitmondó, üres, tartalom nélküli riportokat. Úgy érzem, hogy még hónapok múlva is ebből akarnak megélni, ebből akarnak címlapsztorikat kreálni.
Miért nem lehet csöndben, lehajtott fejjel elfogadni az elfogadhatatlant?!
Értem, hogy mire gondolsz. Undorító, hogy mások tragédiáját használják fel, hogy növeljék a nézettséget, látogatottságot.
Még undorítóbb, ahogy facebookon ömlengenek meg játsszák az agyukat a nagy gyászban, miközben az egész célja a lájkgyűjtés.
Abban egyetértek, hogy valóban semmitmondó tudósítások vannak. De ez nem csak ennél a hírnél van így. Annyira béna a legtöbb riporter, hogy egy értelmes mondatot nem tud elmondani, ha élőben be kell jelentkeznie valahonnan. Aztán össze-vissza beszélnek, úgy hogy közben nem is igazán mondanak semmit sem. Ezért felesleges élőben bejelentkezni helyszínről. Ráadásul egy ilyen tragédiánál szerintem kifejezetten bántó és érzéketlen az a bénázás, amit művelnek.
Az viszont szerintem érthető, hogy most sok médiában ezzel foglalkoznak.
16 gyerek meghalt.
Mi ezen a túlzás?
Mellesleg én nem bánnám, ha lenne valami kormány kezdeményezés, a sok csotrogány bóvli busz szankcionálásáról.
A YT-n is fent a videó, hogy a 80-100 km re korlátozott turistabusz 150 el száguld az autópályán!
Aztán gondolom ez a busz is olyan volt, hogy hátsó ajtó nuku, meg egy darab biztonsági üveg nem volt ami kitörhető, vagy ablaktörő kalapács.
A 2 db 12 kg-os poroltóról meg ne is álmodjunk ami elvileg kötelező lenne..
Naponta nem 16 ember hal meg balesetben.
Nem 16 gyerek fagy meg es ehezik.
Veluk ki foglalkozik?
Sajnalom oket es a csaladokat is, de ez mar tulzas amit csinalnak.
#5 #6
Nem találjátok a Tv-n/Rádión a kikapcsoló gombot? Vagy mi?
Vannak baró netes Tv-k, Rádiók, ott nem nyomják ezeket, ha ennyire idegesít.
Én is teljesen együtt érzek az elhunytak családjaival...szörnyű tragédia volt...
De elmúlt...sajnos megtörtént...
picit túlzás szerintem is, hagyni kéne a családot békében gyászolni, és megemészteni
mert mindig történik valami balaeset, és sajnos mindig meghal valaki...
Én első nap néztem, utána NEM kapcsoltam be, NEM olvasom.
Túlságosan fájdalmas:((( nekem is ilyen korú gyermekem van.
Neked is ezt javaslom, zárd ki tudatosan. DE holnap elmegyek végre és gyújtok értük egy mécsest az iskola előtt:(((
Iszonyatos, felfoghatatlan, nyugodjanak békében az áldozatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!