Más is szokta magát lelkileg kínozni?
Figyelt kérdés
Néha van úgy, hogy direkt szomorú zenéket szoktam hallgatni, hogy teljesen lehangolódjak. Más is szokta néha ezt csinálni vagy ez nem normális? 25/F2017. jan. 15. 00:26
1/7 anonim válasza:
Ha át akarsz élni néha ilyen érzéseket, abban semmi kóros nincs. Mások ezt megható vagy nehéz filmek megnézésével valósítják meg. Az elgondolkodtató, ha nem "mersz" jókedvű lenni, és ilyenkor rontod el szándékosan a hangulatodat.
2/7 anonim válasza:
Én is. Néha átengedem magam a szarkedvnek. Ha gondolod írj.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem mindig rontom el a hangulatom ha jókedvem van de volt már rá példa. Leginkább akkor csinálom ha már eleve rossz kedvem van...
2017. jan. 15. 00:33
4/7 anonim válasza:
Haha, én olyankor mindig megnézek valami nagyon szomorú animét. Az érzéseket meg kell élni.
5/7 anonim válasza:
Én rendszeresen, de amikor teljesen padlóra kerülnék, inkább elmegyek futni 12 kilométert és az helyrehoz.
6/7 anonim válasza:
Szerintem normális, ha az embernek rossz kedve van akkor gyakran hallgat szomoru zenéket, például en is ezt szoktam es akkor eégondolkozom, hogy miert is van rossz kedvem és átgondolom a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!