Egy álomvilágban élek. Mit tegyek?
Elég érett gondolkodású vagy a korodhoz képest ,ahogy fogalmazol, ahogy gondolkodsz.
Erre nincs jó és bevált módszer, azt szokták mondani ,hogy minden fejben dől el, ez is.
Azért oda menekülsz ,mert ott jobb lenni ,mint a valóságban ,de ettől még a valóság létezik ,sajnos vagy nem.
Ezen egyedül csak te tudsz változtatni, a lényeg ,hogy foglald le magad mással, rajzolj, olvass a fantáziálás helyett ,nem könnyű feladat ,tudom..
Ha nem tartod magad szépnek, akkor törekedj arra, hogy legyél / maradj szupercsinos. Legyél célirányosan szupercsinos, meglesz az álompasid is, de 14 évesen még ne legyél türelmetlen.
Ahogy írsz, nagyon értelmes vagy, a tanulásra fókuszálni érdemes, és az álmodozást se kell abbahagyni, nincs abban rossz. A saját kislányomnak is ilyeneket mondok majd, ha kérdezi, ő 12. Sőt, én is ilyen álmodozós voltam fiú létemre 14 éves koromban - 30 évvel ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!