Te sem gondolod ugye komolyan, hogy majd egy ilyen teljes mértékben kamunak tűnő, tök ismeretlen oldalon keresztül BÁRKI is adományozni fog??
Azt se tudjuk, ki a fene vagy te. Lehet, hogy lenyúlnád az összes pénzt. Sőt, biztos, mivel amit tervezel, azt úgysem lehet engedély nélkül kivitelezni. Ha engedélyed lenne, akkor meg nem ilyen gagyi módon csinálnád.
Ne szélhámoskodj, mert a végén te végzed a börtönben, kamuska!
Nem adok pénzt kéregetőknek, akik hajléktalannak mondják magukat. Nem tudhatom, hogy tényleg hajléktalan-e, nem tudhatom, hogy tényleg arra kell-e neki a pénz, amire mondja. Ételt vettem már hajléktalannak, aki ezt elfogadta, de mivel korlátozottak a kereteim, és nekem is meg kell élni, ez sem rendszeres. Ráadásul volt, aki pénzt kunyerált arra hivatkozva, hogy éhes, aztán amikor ételt ajánlottam fel neki, akkor kiröhögött, az már nem kellett neki.
Neten pedig csak akkor küldök bármire is pénzt, ha leellenőrizhető, ahova küldeném. De tudod, mit, ha van annyi hülye, aki egy elellenőrizhetetlen kezdeményezésre pénzt utal, meg is érdemlik, ha átverik őket. Én épp a héten voltam tanúskodni egy telefonos csalás ügyében. Megkárosítaniuk nem sikerült, mert átlátok az ilyeneken, de azért próbálkoztak, szerencsétlen balek azon csúszott el, hogy nem rejtette el a telefonszámát, ami ráadásul nem is az ő nevén van (a hívó férfi volt, aki egy szolgáltató cég alkalmazottjának adta ki magát, a telefonszám meg egy nőhöz tartozik, aki magánszemély), így volt min elindulni, remélem, elkapják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!