" ha szeretnéd őket támogatni tegyed meg"
Egy olyanra aki még fogalmazni se tud rendesen, inkább nem bíznám az adakozásra szánt pénzem.
Nem pénzzel kell őket támogatni, hanem segíteni nekik feljebb jutni. Oké, hogy kapnak kaját, de holnap ugyanúgy nem lesz mit enniük.
Ez a gyűjtés meg gondolom kamu, és úgyis törölve lesz a kérdés, úgyhogy szia.
Főleg nem névtelenül.... mert ugye mi a biztosíték rá hogy nem kamu és magadnak gyűjtöd..
ráadásul az ilyet az oldal szabályzata tiltja szóval jelentve.
Neten/telefonszamon soha. Ha vonattal megyek akkor szoktam szemelyesen adni par szaz forintot, az a par ezer forint amit irtal sok embernek huzos osszeg.
Egyebkent egy ilyen gyujtestol ne varj sokat, semmi leinformalhato adat nincs megadva
Soha senkinek nem adok. Illetve ez így túlzás, mert voltak felesleges cuccaim amiknek találtam jó helyet.
Volt olyan, hogy 180E volt a bruttóm és ennek konkrétan majdnem a felét levonták ilyen-olyan adó címszó alatt. Azt az állam arra használja amire akarja a többit magamra költöm meg a családomra. Nem hajléktalanokra..
Egyszerűen a bicska nyílik a zsebemben amikor látok még egy relatív fiatal 40-es vagy az alattit kéregetni.
Nem szoktam, adok neki egy db 500ast, vagy ezrest? volt már rá példa hgoy adtam nekik pár száz forintot, aztán újra odajött kéregetni, utána meg bepiált a lóvéból.
aki nem akar hajléktalan lenni az sokszor segítség nélkül is tud munkát találni, csak utána kell menni. Ha képes arra hogy direkt kicsavart lábbal egy mankóval a hóna alatt lopja a napot pohárral a kezében az út szélén, vagy épp közepén önerőből, akkor megteheti azt is hogy elsétál egy munkaügyi központba és elkezd valamilyen munkát vállalni.
Hol lesz az ételosztás és mikor?
Ki a szervező?
Ki engedélyezte?
Honnan szerzed be az engedéllyel rendelkező ételt?
Hány adag étel lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!