Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti találkoztatok már olyan...

Ti találkoztatok már olyan orvosi egyetemi hallgatóval ( főleg sote) aki nem nézi le a többi embert aki pl corvinusra vagy hasonló egyetemekre jár? Miért van ez?

Figyelt kérdés
2017. jan. 4. 10:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

nem csak az egyetemisták hanem az orvosok is lenézik az embereket :(

pedig az én szakom is elég nehéz csak nem 12 évig kell tanulnom.

2017. jan. 4. 11:54
 12/24 anonim ***** válasza:

Én ismerek onnan pár embert, nincs rossz tapasztalatom.

Amit írtál, az nagy általánosítás. Ez függ az ember személyiségétől, a te viselkedésedtől, szakodtól... Én is kaptam sok megbélyegzést a szakom miatt, de nem általánosítanék.

2017. jan. 4. 14:14
 13/24 anonim ***** válasza:
8%

37%-os, átlag, 3 gyerekes családból származom, dolgoztam az orvosi mellett, hogy jusson szórakozásra is. Nemcsak én, hanem az egyik tesóm is elvégezte...Volt 12 gyerekes családból származó haverom, aki FOK-ot végzett, nem az anyagi háttér a döntő, ha van hozzá agyad.:-) Mellesleg az anatómia, biológia, élettan csak alapozó tárgyak, ezekkel szórják ki a nem odavalókat.

Szeretem az ilyen "nem nehéz, én is meg tudnám csinálni, csak hát ugye a körülmények..." típusú hülyeségeket.:D

2017. jan. 4. 14:26
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Én csak egy orvostanhallgatót ismerek, ő egy nagyon rendes, tündéri lány, nem néz le se már egyetemistákat, se nem egyetemistákat. És ezt külön becsülöm benne, hogy nem elég, hogy bír egy ilyen nehéz egyetemet, de mellette még szerény is maradt.

Viszont más egyetemekről vannak ismerőseim, akik mindenkit lenéznek, mert az ő szakirányuk az egyetlen istencsászárság. Olyankor csak fogom a fejem, hogy ezek a jövő értelmiségijei... Én is egyetemista vagyok, de nem nézek le senkit, az alapján, milyen szakot választott. Lelke rajta.

2017. jan. 4. 14:27
 15/24 anonim ***** válasza:
*se más egyetemistákat
2017. jan. 4. 14:28
 16/24 anonim ***** válasza:
8%

13#

Nem akarok vitatkozni veled de nem értek egyet a hozzászólásoddal! Örülök hogy elvégezted sőt még dolgoztál is mellette és még szórakoztál is! Na de ez pökhendi arrogancia pontosan az a fajta amit a kérdező is említett a kérdésben! Nem kell dicsekedni mert sokkal szebb ha valak szerény még akkor is ha van mire döngölnie a mellkasát!

Én eü-ben dolgozk és tudom milyen állapotok vannak ott. Ápolóit simán elvégeztem és precízen, gondosan csinálom. Orvosit is simán elvégezném csak szüleim gyerekkoromban nem tettek mindent a fenekem alá és mondták hogy nem tudják finanszírozni a sok-sok éves tanulmányaimat! De túljártam az eszükön mert huszonhét éves koromban elkezdtem kertészmérnöknek tanulni és lediplomáztam pár éve és azóta is abban dolgozok! Szóval minden embernek más az életpályája ezért nem szabadna senkit se megítélni szívem! :)

A FOK-ot nem tudom mi talán fogorosi kar? Annak az értékéről annyit hogy apukám a mai napig azt hiszi hogy a fogorvosok szakmunkások és hogy nem kell ahhoz diploma csak OKJ :D

2017. jan. 4. 14:34
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
eü-ben dolgoztam*
2017. jan. 4. 14:34
 18/24 anonim ***** válasza:
62%
37%-os, szerintem ne vitatkozzunk arroganciáról, fölösleges. Te elkezdted csepülni az orvosképzést, én pedig rámutattam, hogy nincs igazad. Kertészmérnöki helyett mehettél volna orvosira is ezek szerint, valamiért mégsem tetted.:-) A FOK valóban a fogorvosi kar, ha édesapád úgy véli, hogy az csak egy OKJ, javaslom, ezentúl próbálja csak a fogtechnikussal megoldani a problémáit. Ő talán majd elmagyarázza neki, mi a különbség.:-)
2017. jan. 4. 15:45
 19/24 anonim válasza:
74%
Akik azt gondolják ,hogy bárki el tudná végezni,azoknak csak annyit mondok hogy az emberi test felépítése sokkal bonyolultabb mint egy repülőgép vagy egy atomerőmű és ezen kívűl még rengeteg mindent meg kell tanulni amit nem elég bemagolni 💩😆
2017. jan. 5. 05:42
 20/24 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem ez emberfüggő.

2 unokatesóm is orvosnak tanul, és az egyik kis alázatos, tanul ezerrel, kedves, érdeklődő.

A másik unokatesóm pedig mindig drámázik hogy már hetek óta nem alszik annyira nem bírja idegileg, mert van olyan tárgya hogy jajj elsírja magát ha a 2-es megvan. Meg neki mennyit kell tanulni, mennyi zh. Pl sejtbioszból kaptam megajánlott 5-öst, és akkor ő überelni próbál, hogy persze, mert én nem úgy tanulom mint ő. Pedig valójában nem sok szintkülönbség van (én mérnöknek tanulok, tényleg mintha mindig próbálna überelni, hogy neki mennyivel nehezebb és mennyivel többet kell tanulnia, stb.

Én nem állítom, hogy könnyű az orvosi, mert igenis nehéz, rengeteget kell tanulni, de azért egy mérnöki sem egy sétagalopp, és igenis megközelíti egy orvosi egyetem nehézségét szerintem.

2017. jan. 5. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!